Διεθνή

Σοφία Λεόνε: Θρίλερ με τον θάνατο της 26χρονης πορνοστάρ – Ερευνούν το ενδεχόμενο δολοφονίας

Διαστάσεις θρίλερ φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση του θανάτου της 26χρονης πορνοστάρ Σοφία Λεόνε η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της την 1η Μαρτίου.

Σύμφωνα με την εταιρεία που την εκπροσωπούσε στον χώρο τον ερωτικών ταινιών ο θάνατος της Λεόνε ερευνάται ως περιστατικό ληστείας και δολοφονίας.

«Για να είμαστε ξεκάθαροι, ο θάνατος της Σοφίας ερευνάται ως υπόθεση ληστείας και δολοφονίας» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Χ η εταιρεία 101 Modeling

Την ίδια ώρα, όπως μεταφέρουν φίλοι και αγαπημένοι της 26χρονης, η οικογένειά της απευθύνει έκκληση για «δικαιοσύνη» όσον αφορά τις συνθήκες του θανάτου της.

Όπως αναφέρει η US Sun από την πρώτη στιγμή το αστυνομικό τμήμα του Αλμπουκέρκι που έχει αναλάβει την υπόθεση θεωρούσε ύποπτες τις συνθήκες θανάτου της πορνοστάρ.

View this post on Instagram

A post shared by Sophia Leone (@xosophialeone)

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Λατίνα ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της πριν κλείσει τα 20 της χρόνια και η περιουσία της εκτιμάται ότι ξεπερνά το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Η Λεόνε «ανακαλύφθηκε» από έναν ατζέντη ενώ παρακολουθούσε ένα μουσικό φεστιβάλ στο Μαϊάμι. Μετά από κάποια έρευνα που έκανε η ίδια, αποφάσισε να ενταχθεί στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών.

Δημοφιλέστερα

To Top