Αθλητισμός

Champions League: Μπαρτσελόνα-Νάπολι, Άρσεναλ-Πόρτο (22:00, Cosmote Sports) – Οι ενδεκάδες

Σε Βαρκελώνη και Λονδίνο είναι στραμμένα σήμερα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της φάσης των 16 του Champions League.

Μπαρτσελόνα-Νάπολι
Κι οι δύο δεν κάνουν την καλύτερη τους σεζόν στα εγχώρια πρωταθλήματα (τα οποία είχαν κατακτήσει πέρσι με χαρακτηριστική άνεση).

Η μεν Μπαρτσελόνα είναι στο -8 από την κορυφή και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (η εκπληκτική Τζιρόνα είναι ανάμεσα στους μπλαουγκράνα και τη Ρεάλ), η δε Νάπολι είναι στην 7η θέση, μέχρι στιγμής μένει εκτός Ευρώπης ενώ απέχει 7 βαθμούς από την 4η Μπολόνια.

Συνεπώς και για τις δύο το συγκεκριμένο ματς αλλά και το Champions League γενικότερα μοιάζει με… σωσίβιο που μπορεί να σώσει μια ολόκληρη χρονιά.

Το πρώτο… ημίχρονο της κόντρα τους στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» δεν ανέδειξε νικητή με τη Μπαρτσελόνα να παίρνει το προβάδισμα με τον Λεβαντόφσκι και τη Νάπολι να απαντά με τον Όσιμεν για το 1-1.

Πολλές και σημαντικές απουσίες για τον Τσάβι που δεν υπολογίζει στους Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Γκάβι, Μπαλντέ και Φεράν Τόρες, ενώ από τη Νάπολι θα απουσιάσει ο Ζιελίνσκι και αμφίβολοι παραμένουν οι Κατζούστε, Ενγκόνγκε και Ραχμάνι.

Άρσεναλ-Πόρτο

Οι «κανονιέρηδες» στην ήταν καλοί στο «Ντραγκάο», αλλά σ’ ένα ματς που έδειχνε ότι θα τελείωνε 0-0 η προσπάθεια τους να επιτεθούν με μακρινή μπαλιά στα χασομέρια των καθυστερήσεων, έφερε την αντεπίθεση της Πόρτο και το 1-0 με τη γκολάρα του Γκαλένο.

Δημοφιλέστερα

To Top