Αθλητισμός

Μίσιτς: «Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στην Τούμπα, έφυγα με χαρά και γυρίζω με χαρά»

Ο Γιόσιπ Μίσιτς επιστρέφει στην Τούμπα 3,5 χρόνια μετά την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης χαφ ήταν δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας από τον Ιανουάριο του 2019 έως το καλοκαίρι του 2020 και πλέον είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο 29χρονος μέσος, έπειτα από δική του επιθυμία, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την ρεβάνς των δυο ομάδων για τους «16» του Conference League. Ο Μίσιτς δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται πάλι στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως πέρασε όμορφα στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ του 2019 .

Οι δηλώσεις του Μίσιτς:
Για την επιστροφή του στην Τούμπα: «Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στην Τούμπα. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ, έφυγα με χαρά και γυρίζω με χαρά».

Για το τι έχει πει στους συμπαίκτες του για τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που τους έχω πει αφορά τον τρόπο παιχνιδιού μας. Να δώσουμε προσοχή στα πρώτα 10-15 λεπτά του αγώνα».

Για το προβάδισμα της Ντινάμο: «Στο χαρτί φαίνεται ωραία το 2-0 αλλά χάνεται πολύ εύκολα στο γήπεδο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για τη σύγκριση του Μάξιμιρ με την Τούμπα: «Από τα παλαιότερα γήπεδα αλλά και τα δύο έχουν μία φανταστική ατμόσφαιρα».

Για την εικόνα που πρέπει να έχει η Ντιναμό στη ρεβάνς: «Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε ποιότητα και μπορούμε να προχωρήσουμε».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Φόβος μετατροπής της Γαύδου σε νέα Λαμπεντούζα – Κατά κύματα οι μετανάστες από την Αίγυπτο μέσω Λιβύης

Σκοτώθηκε στην Ιταλία ο γνωστός TikToker «Τζάνε» – Έπεσε από μπαλκόνι χωρίς κάγκελα

Συγγνώμη από τον μάγειρα που μαχαίρωσε επειδή δεν του άρεσε το κοντοσούβλι, ζητά ο 55χρονος στη Θεσσαλονίκη

Δημοφιλέστερα

To Top