Ελλάδα

Scorpios Music Bar: Το απόλυτο viral του ελληνικού TikTok και οι διάσημοι που το μιμούνται

«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; Scorpios είναι για εσένα!». Αυτές οι ατάκες έχουν βρεθεί την τελευταία εβδομάδα μρπσοτά σε όλους όσοι έχουν… TikTok στην Ελλάδα. Ένα μικρό μπαράκι από την Καλλιθέα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτή την πλατφόρμα για να διαφημιστεί και όπως φαίνεται πέτυχε διάνα καθώς κατάφεραν να μαζέψουν σχεδόν 10 εκατομμύρια προβολές και ανεκτίμητη διαφήμιση δημιουργώντας μόλις 12 βίντεο ως τώρα.

Η ξένη προφορά που συνοδεύει την φράση που παραθέσαμε παραπάνω μαζί με το «μπαμ» που ακολουθεί της ατάκας δημιουργεί ένα ακόμα πιο επικό αποτέλεσμα σε όλα τα βίντεο που έχει φτιάξει η ομάδα του Scorpios. Στην συνέχεια του πιο viral από τα βίντεο γνωρίζουμε τις… Αbsolut, Gordon’s και Martini που διαθέτει το μαγαζί και επιστρατεύονται για την διαφήμιση.

@scorpiosmusicbarathens

Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls

♬ original sound – ScorpiosMusicbarAthens

Σε ένα από τα τελευταία βίντεο, η γυναίκα που μας ξεναγεί στο μικρό μπαρ της Καλλιθέας μας γνωρίζει και τις κοπέλες του μαγαζιού δύο εκ των οποίων είναι από την Ρωσία. 

View this post on Instagram

A post shared by scorpios_musicbar (@scorpios_musicbar_athens)

Πάντως μετά από αυτό το βίντεο ήρθε η διευκρίνηση πως «το μαγαζί μας δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλικές υπηρεσίες» για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

@scorpiosmusicbarathens

Μετά την αναφορά του προηγούμενου βίντεο μας, σας ξεκαθαρίζουμε ότι το μαγαζί μας δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλικές υπηρεσίες. Σας ευχαριστούμε πολύ! #μπεςφοργιου #scorpiosmusicbarathens #girls

♬ original sound – ScorpiosMusicbarAthens

Δημοφιλέστερα

To Top