Οικονομία

Ο φαντάρος, το στρες και τα νεύρα (της Βούλας), ο Βελόπουλος και ο Σαράκης, η Τέρνα (και οι δρόμοι για… Ρώμη) και το δεύτερο fund της ΕΟS

Όλη η πόλη, όλη η Θεσσαλονίκη ήταν εκεί και μοιράστηκε τις ελπίδες και τα προβλήματά της για τον τουρισμό και την ανάπτυξή της. Εις το επανιδείν!

Δημοσκοπήσεις

Χθες ήρθε η πρώτη από το νέο κύμα δημοσκοπήσεων και ακολουθούν κι άλλες. Οπως ήταν αναμενόμενο, η ΝΔ μαζεύει τις ούτως ή άλλως οριακές απώλειες από τη δύσκολη εβδομάδα των Τεμπών, ο ΣΥΡΙΖΑ σταθεροποιείται περί το 14% και το ΠΑΣΟΚ… τρώει τη βούτα από τα άλλα αντ’ άλλων του αρχηγού του. Του παίρνει και κάτι ο Λοβέρδος βέβαια, που αν συνεχίσει η τάση θα μπει στην Ευρωβουλή. Βέβαια, επειδή στις αντιδράσεις της κοινής γνώμης υπάρχει μια υστέρηση, ας περιμένουμε να δούμε και από τις… αστακοδουλειές του Κασσελάκη πού θα κάτσει η μπίλια λίγο αργότερα.

Αποχαιρετισμός πριν από τη στράτευση

-Το πιο ενδιαφέρον νέο της ημέρας είναι η στράτευση Κασσελάκη που παρουσιάζεται σήμερα στο Κέντρο εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα για να υπηρετήσει 20 ημέρες. Μάλιστα, άνθρωπός μου εντόπισε χθες τον πρόεδρο Stefanos στο αεροδρόμιο της Αθήνας μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ ΜακΜπέθ να κατευθύνονται προς το check in εταιρίας που πετάει στις ΗΠΑ. Ο Σ. Κασσελάκης μάλιστα έσερνε τη βαλίτσα του συζύγου του, συνοδευόμενος διακριτικά από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, χαιρετώντας όσους τον χαιρετούσαν. Όσο ο Κασσελάκης θα βρίσκεται στο ΚΕΠ της Θήβας, ο Τάιλερ θα είναι στις ΗΠΑ, καθώς τι να κάνει ο άνθρωπος μόνος του τόσες μέρες στην Αθήνα.

Η Βούλα το τερμάτισε

-Πριν αφήσουμε τον αρχηγό στην ησυχία του, γιατί απ’ ό,τι θυμόμαστε η πρώτη ημέρα στον στρατό έχει ένα στρες (lol) μια παρατήρηση. Χθες πραγματικά το τερμάτισε η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά που ανέλαβε τώρα δίπλα στον αρχηγό εκπρόσωπός του. Το να αποκαλεί τον Μητσοτάκη «ανεπάγγελτο τζάκι», ε, δεν είναι δα και ό,τι πιο εύστοχο, πολιτικό και μοντέρνο ως δείγμα γραφής, ειδικά από κάποια που είναι και επαγγελματίας δημοσιογράφος. Μάλλον δείχνει ότι δεν υπάρχει μέτρο… By the way, ποιος είχε την ιδέα να τον στείλει τον φουκαρά τον… απόδημο στην Τζίμα και τον Πρετεντέρη. Τι ξεπάτωμα ήταν αυτό, καλέ;

Άρχισαν τα όργανα στου Βελόπουλου

-Άρχισαν τα όργανα στην Ελληνική Λύση, αν και οι ήχοι πρέπει να είναι γνώριμοι για τον Κυριάκο Βελόπουλο μετά τα όσα είχαν γίνει λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές του καλοκαιριού όταν “εξόρισε” 3 εκλεγμένους βουλευτές του με την υποψία ότι αποτελούν πράκτορες της ΝΔ. Αυτή τη φορά οι κλυδωνισμοί στην Ελληνική Λύση προκλήθηκαν από τη δημόσια τοποθέτηση του Παύλου Σαράκη. Ο βουλευτής Επικρατείας εξέφρασε τη διαφωνία του με τη στρατηγική τού “όχι σε όλα” που ακολουθεί το κόμμα του, ακόμα και σε νομοσχέδια που καταστατικά συμφωνεί, ενώ -σχολιάζοντας την απόφαση Βελόπουλου να αποχωρήσει από το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής- μίλησε για λογικές διαμαρτυρίας και ακτιβισμού και όχι θεσμική στάση και, ως εκ τούτου, ο ίδιος “δεν συναινεί”. Κερασάκι στην τούρτα ήταν ο πήχης που έβαλε στην ηγεσία λέγοντας πως οτιδήποτε κάτω του 10% στις ευρωεκλογές θα είναι αποτυχία. Η τοποθέτηση του βουλευτή προκάλεσε την αντίδραση του Βελόπουλου. Άμεσα καρατόμησε τον Σαράκη από εισηγητή νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Δημοφιλέστερα

To Top