Ελλάδα

Η εξέλιξη του καιρού έως και την Καθαρά Δευτέρα

Χωρίς προβλήματα από πλευράς καιρού αναμένεται να κυλήσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. 

Ο καιρός σήμερα θα είναι καλύτερος, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο εκδήλωσης τοπικών βροχών μικρής διάρκειας στο βόρειο βορειοανατολικό Αιγαίο και κυρίως στη Θράκη το απόγευμα. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί περίπου στα επίπεδα της Πέμπτης.

Το Σάββατο (16/3), προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με λίγες πρόσκαιρες βροχές το μεσημέρι – απόγευμα βασικά στην κεντρική Ελλάδα και τη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Την Κυριακή (17/3) αναμένεται έξαρση της αστάθειας, με συνέπεια την εκδήλωση αξιόλογων βροχών και τοπικών καταιγίδων κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στην ηπειρωτική Ελλάδα. Οι άνεμοι σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με ένταση ως τα 5 μποφόρ.

Τέλος, την Καθαρά Δευτέρα (18/3), ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και στο Αιγαίο οι βοριάδες θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ.

Αστάθεια και σήμερα το απόγευμα, περιορίζεται αύριο και το Σάββατο, εξαπλώνεται ξανά την Κυριακή της Αποκριάς για να…

Posted by Klearhos Marousakis on Wednesday, March 13, 2024

Αναλυτικά η πρόγνωση για το τριήμερο
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.

Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά.

Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.

Δημοφιλέστερα

To Top