Αθλητισμός

Φενέρ: Ομάδα των 200 εκατ. ευρώ που παλεύει για τον τίτλο στην Τουρκία – Με Μπονούτσι, Φρεντ, Τζέκο, Τάντιτς στο ρόστερ της

Ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά τους στα προημιτελικά του Europa Conference League την Φενερμπαχτσέ. 

Οι Τούρκοι διαθέτουν ομάδα που ξεπερνάει τα 200 εκατ. ευρώ και δίνουν μάχη με τη Γαλατά για το πρωτάθλημα στη γειτονική χώρα. Έχουν στις τάξεις τους παίκτες όπως ο Φρεντ, ο Τζέκο, ο Μπονούτσι, ο Λιβάκοβιτς. 


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czucvisq6o6x)

Ο… γυρολόγος Καρτάλ στον πάγκο
Ο Ισμαΐλ Καρτάλ είναι ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ και αποτελεί έναν κόουτς που δίχως αμφιβολία δεν έχει μακροημερεύσει σε καμία από τις δουλειές του. Ο 62χρονος σε 24 χρόνια καριέρας έχει περάσει από 15 συλλόγους με μέσο όρο θητείας σε κάθε πάγκο στον οποίο έχει κάτσει τους έξι (!) μόλις μήνες. Η Φενερμπαχτσέ αποτελεί την ομάδα με την οποία έχει συνδεθεί περισσότερο από κάθε άλλη. Από το 2010 έως το 2014 ήταν βοηθός προπονητή και την ανέλαβε κανονικά για μια σεζόν το 2014/2015.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznvjkt6ttfd)

Πλέον είναι προπονητής των Κωνστανινουπολιτών από τον Ιούνιο του 2023. Ο Καρτάλ δεν έχει κατακτήσει κάποιον σπουδαίο τίτλο στην καριέρα του.

Τζέκο, Τάντιτς, Μπατσουαγί: Φενέρ γεμάτη… αστέρες και «ονόματα»

Η Φενερμπαχτσέ έχει ανέβει στο… τραίνο της επανάστασης της Τουρκίας και τα τελευταία χρόνια προσελκύει ολοένα και πιο δυνατά «ονόματα» ποδοσφαιριστών από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Κάπως έτσι έχει φτάσει να φτιάξει ένα ρόστερ που εντυπωσιάζει και ξεχειλίζει από ποιότητα αλλά και εμπειρία. Δεν είναι τυχαίο πως με βάση το Transfermarkt η χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ της υπολογίζεται στα 201 εκατομμύρια ευρώ!

Δημοφιλέστερα

To Top