Αθλητισμός

Κύπελλο Αγγλίας, Γουλβς-Κόβεντρι 2-3: Απίθανη πρόκριση στους «4» με διπλό χτύπημα στις καθυστερήσεις – Δείτε τα γκολ

Ανατροπή στην ανατροπή με δύο γκολ στο 90+7′ και το 90+10′ για την Κόβεντρι, η οποία πήρε τη… ματσάρα της σεζόν στην έδρα της Γουλβς (3-2) και προκρίθηκε με επικό τρόπο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

«Αλύγιστη» Κόβεντρι στο «Μολινό» ετοίμασε… τρελό χουνέρι στη Γουλβς! Σε ένα ματς που θύμισε… roller-coaster, οι Σίνγκερς «ξέραναν» στο τέλος του Λύκους και με ανατροπή και δύο γκολ στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων (3-2) «πέταξε» για το «Γουέμπλεϊ» και τα ημιτελικά του FA Cup.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czv9sfzoh1u9)

Οι δύο ομάδες κράτησαν τη δράση για το δεύτερο μέρος, με τον Σιμς να ανοίγει το σκορ στο 53′ για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Ο’Νιλ ωστόσο πάλεψε για να μείνει ζωντανή και με διπλό «χτύπημα» σε πέντε λεπτά έφερε τούμπα το ματς. Στο 83′ ο Άιτ-Νούρι ισοφάρισε και στο 88′ ο Μπουένο έδωσε το προβάδισμα στους Λύκους.

Όσοι… πανηγύρισαν νωρίς πάντως, εκτέθηκαν από την Κόβεντρι, η οποία ολοκλήρωσε το δικό της έπος με τα τέρματα των Σιμς (90+7′) και Ράιτ (90+10′), παίρνοντας τη σπουδαία πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Δημοφιλέστερα

To Top