Αθλητισμός

Συγκλονίζει η κατάθεση της 24χρονης κατά των παικτών της Βέλεζ: «Είχα πιει, με εκμεταλλεύτηκαν»

Τη μαρτυρία της για όσα συνέβησαν το βράδυ της 3ης Μαρτίου έδωσε στις Άρχες η 24χρονη γυναίκα, η οποία φαίνεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τέσσερεις ποδοσφαιριστές της Βέλεζ Σάρσφιλντ.

Πρόκειται για τον Αμπιέλ Οσόριο, τον Χοσέ Φλορεντίν, τον Μπράιαν Κουφρέ και τον Σεμπάστιαν Σόσα, οι οποίοι βρίσκονται στο εδώλιο με τις κατηγορίες πως προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις δίχως τη συγκατάθεση του φερόμενου ως θύματος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 24χρονη στο δικαστήριο, όλα ξεκίνησαν όταν πήγε στο ξενοδοχείο όπου ήταν συγκεντρωμένη η ομάδα, μετά τα μεσάνυχτα. Εκείνη βρέθηκε στο δωμάτιο 407 για να συναντήσει τον Σεμπάστιαν Σόσα, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Παρόλα αυτά όταν ανέβηκε στη σουίτα, ανακάλυψε πως τελικά ήταν και οι υπόλοιποι τρεις παίκτες.

Η ίδια παρέμεινε στο δωμάτιο, αφού σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ήπιε μερικά κουτάκια μπίρας παρέα με τους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, στη συνέχεια τόνισε πως αυτό δεν ήταν το μοναδικό αλκοολούχο ποτό που ήπιε, αφού οι παίκτες την κέρασαν επίσης Φερνέτ (ιταλικό αλκοολούχο ποτό). Μετά από λίγο άρχισε να ζαλίζεται αρκετά και να νιώθει υπνηλία.

Στη συνέχεια ξάπλωσε σε ένα από τα κρεβάτια, καταγγέλλοντας πως αυτό ήταν που εκμεταλλεύτηκαν οι φερόμενοι ως δράστες. Η 24χρονη υποστήριξε πως ενώ προσπαθούσε να συνέλθει, δέχθηκε τη σεξουαλική επίθεση. Όταν τελικά κατάφερε να συνέλθει, ζήτησε αυτοκίνητο και επέστρεψε στο σπίτι της.

Υπενθυμίζεται πως η Βέλεζ αποφάσισε να αποβάλει τους τέσσερις ποδοσφαιριστές από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, ενώ τόνισε πως θα βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την εισαγγελία του Τουκουμάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλέστερα

To Top