Ελλάδα

Άγιος Νικόλαος: Θρήνος για τον 33χρονο που έχασε τη ζωή του από τη φωτοβολίδα – Τι εξετάζουν οι αρχές

Μία ναυτική φωτοβολίδα, που πιθανόν είχε λήξει, προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου Μανώλη από τον Άγιο Νικόλαο που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής (17/3) σε εκδηλώσεις για την Αποκριά.

Στο επίκεντρο των ερευνών της αστυνομίας είναι τα ακριβή αίτια για το περιστατικό που βύθισε στο πένθος την οικογένεια του 33χρονου και συγκλόνισε την πόλη του στην Κρήτη. Δύο άτομα που ήταν μαζί με το θύμα προσήχθησαν από τις αρχές, αργότερα όμως αφέθηκαν ελεύθερα.

Ο 33χρονος Μανώλης Κριτσωτάκης ήταν ιδιοκτήτης αρτοποιείου στο κέντρο του Αγίου Νικολάου. Οι γνωστοί του μιλούν για έναν δραστήριο, νέο επιχειρηματία που ήταν ευχάριστος άνθρωπος.

Είναι η δεύτερη τραγωδία για την οικογένειά του, καθώς είχαν χάσει σε νεαρή ηλικία την κόρη τους που αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας. Ο ίδιος είχε τραυματιστεί στο παρελθόν από φωτοβολίδα στα πόδια. Το τελευταίο διάστημα ο 33χρονος ετοιμαζόταν να παντρευτεί, αναφέρει το neakriti.gr.

Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό

Το θύμα μαζί με την σύντροφό του και με δύο φίλους του βρισκόταν γύρω στις 23:00 της Κυριακής στον πεζόδρομο γύρω από τη λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Αφού παρακολούθησαν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, η παρέα πήγε για διασκέδαση στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης.


Η διασκέδαση κατέληξε σε τραγωδία

Όταν το θύμα προσπάθησε να πυροδοτήσει μια ναυτική φωτοβολίδα, αυτή εξερράγη και καρφώθηκε στο σώμα του. Είναι πιθανό ο ίδιος να την έστρεψε στον εαυτό του κατά λάθος, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, για να δει γιατί δεν εκπυρσοκροτεί, μια κίνηση που αποδείχτηκε μοιραία.

Δημοφιλέστερα

To Top