Διεθνή

Βρετανία: Οδηγός στη Βρετανία πέταξε με το ΙΧ του μοτοσικλετιστή από γέφυρα και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών και 10 μηνών – Δείτε βίντεο

Ποινή φυλάκισης 4 ετών και 10 μηνών επέβαλε δικαστήριο στη Βρετανία στον 34χρονο Νικές Μίστρι για το ατύχημα που προκάλεσε τον Νοέμβριο του 2022 όταν έριξε από γέφυρα έναν 40χρονο μοτοσικλειστή σε μια πράξη την οποία αστυνομικοί χαρακτήρισαν «ακραία» έκφραση οργής σε οδήγηση.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 2022 όταν ο Μίστρι είχε μια μη λεκτική διαμάχη με έναν μοτοσικλετιστή που εκτυλίχθηκε με τους δύο να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και τελικά τον 34χρονο να εγκλωβίζει τον αναβάτη στη μπαριέρα γέφυρας πριν τελικά να τον ρίξει από αυτήν.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή του ατυχήματος

Από την πτώση ο αναβάτης της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο ενώ εξίσου σοβαρά τραυματίστηκε επιβάτης άλλου οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε η BMW του 34χρονου.

Εκτός από την ποινή φυλάκισης το δικαστήριο αφαίρεσε το δίπλωμα οδήγησης από τον 34χρονο ο οποίο θα πρέπει να υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις για να το πάρει πίσω.

Δημοφιλέστερα

To Top