Οικονομία

Χρήστος Βασιλειάδης-Monovant: Το πρώτο phygital ρολόι στον κόσμο είναι ελληνικό

α όρια στο «ταξίδι» από τον πραγματικό κόσμο προς έναν… ψηφιακό, καθαρά εικονικό, γίνονται πολλές φορές τόσο δυσδιάκριτα που μπορεί κάποιος να «χαθεί» σε αυτό και να μην βρίσκει τις διαφορές.

Μια ελληνική startup εταιρεία, η οποία μετρά λίγους μόλις μήνες ζωής, από τον Σεπτέμβριο του 2023, η Monovant, με ιδρυτή της και επικεφαλής της ομάδας της έναν νεαρό Έλληνα tech expert και επιχειρηματία, τον Χρήστο Βασιλειάδη, αναλαμβάνει ρόλο «ξεναγού» και πρωτοπορεί με την δημιουργία και το λανσάρισμα ενός μοναδικού προϊόντος: του πρώτου phygital ρολογιού στον κόσμο, που είναι 100% ελληνικό.

Ένα project έκπληξη, από μια εγχώρια νεοφυή εταιρεία η οποία βαδίζει στους πρώτους μήνες της ζωής της, σε μια εποχή που η χρήση του Bitcoin και των άλλων κρυπτονομισμάτων, το metaverse, τα avatars και οτιδήποτε συνδέεται με το ψηφιακό «σύμπαν» απασχολούν ολοένα και περισσότερα εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη.

«Είναι ξεκάθαρα μια προέκταση του φυσικού αντικειμένου η έννοια phygital, η οποία υπάρχει για να σου προσφέρει νέες λύσεις και επιλογές, για να εξατομικεύσεις τόσο την φυσική καθημερινότητά σου όσο και ψηφιακά. Την ψηφιακή σου persona δηλαδή, για όποιον διαθέτει. Αν πάλι κάποιος θέλει να πάρει το ρολόι επειδή του αρέσει, μπορεί να το κάνει. Η τιμή αντανακλά την ποιότητα της κατασκευής του ρολογιού, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το ψηφιακό concept.», αναφέρει στο newmoney o Χρήστος Βασιλειάδης, με σπουδές στην Ολλανδία στον τομέα των πολιτικών επιστημών και εν συνεχεία στο business management.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top