Αθλητισμός

Euroleague, Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός (19:30, Novasports Prime)

Η τελευταία διαβολοβδομάδα της Euroleague είναι αυτή που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική κατάταξη των ομάδων και τα ζευγαρώματα αρχικά στα play in (οι ομάδες που θα βρεθούν από την 7η έως την 10η θέση) και μετά στα play off για τα τέσσερα εισιτήρια του Final-4.

Ο Ολυμπιακός είναι στην 4η θέση, αλλά ουσιαστικά 5ος καθώς στην τριπλή ισοβαθμία με Φενέρ και ΠΑΟ, υπερτερεί των πράσινων και μειονεκτεί των Τούρκων (τους οποίους υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική).

Οι ερυθρόλευκοι τρέχουν ένα εντυπωσιακό σερί 6 νικών που τους έχει φέρει ψηλά στη βαθμολογία και θέλουν να δώσουν συνέχεια στην έδρα της Αναντολού Εφές, η οποία βέβαια δεν έχει περιθώρια για απώλεια στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα.

Οι Τούρκοι μπορεί να μη θυμίζουν την προ διετίας ομάδα που πανηγύρισε δεύτερο σερί τίτλο στη Euroleague, αλλά στην κατάμεστη έδρα τους μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει χωρίς τους Μήτρου Λονγκ, Μιλουτίνοφ και τον Γουόκαπ να σφίγγει και πάλι τα δόντια για να παίξει παρά το πρησμένο αστράγαλο του.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής
Τρίτη 19 Μαρτίου

Eφές – Ολυμπιακός 19:30
Ζάλγκιρις – Βίρτους 19:30

Άλμπα – Ρεάλ 21:00

Μακάμπι – Βιλερμπάν 21:05
Παρτιζάν – Μπασκόνια 21:30

Τετάρτη 20 Μαρτίου

Φενέρ – Μπαρτσελόνα 19:45

Δημοφιλέστερα

To Top