Ελλάδα

Καιρός – Αρναούτογλου: Οι περιοχές που θα έχουν βροχές και καταιγίδες την 25η Μαρτίου

Βελτιωμένος αναμένεται να είναι ο καιρός την Τετάρτη (20/3) στις περισσότερες περιοχές της χώρας καθώς περιορίζεται η αστάθεια μέχρι το απόγευμα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Την Πέμπτη (21/3), αναμένεται ηλιοφάνεια με δυτικούς ανέμους. Την Παρασκευή, θα σημειωθούν κάποιες μπόρες στη δυτική χώρα αλλά και τα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα.


Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 19/03/2024 | ΕΡΤ

Το Σάββατο το πρωί θα εκδηλωθούν κάποιες βροχές στην Κρήτη, ωστόσο στην υπόλοιπη χώρα θα έχει ηλιοφάνεια. Την Κυριακή (24/3) θα υπάρξουν κάποια σύννεφα και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες στα βορειοδυτικά.

Σχετικά με τον καιρό της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη δυτική και βορειοδυτική χώρα. Στη Θεσσαλία και την Αττική υπάρχει μικρή πιθανότητα για παροδική βροχή ενώ σε Θράκη και Ανατολικό Αιγαίο ενδέχεται να εκδηλωθούν μπόρες.

Αναλυτικά ο καιρός αύριο Τετάρτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ

Στη δυτική χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα με τοπικούς όμβρους στην Πελοπόννησο. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το μεσημέρι και από τα βόρεια.

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά έως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στη βόρεια χώρα και τα ανατολικά ηπειρωτικά όπου θα φτάσει 15 με 17 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 17 με 18 βαθμούς και τοπικά στα δυτικά τους 19 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία καθώς και στα δυτικά τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι τοπικά ισχυρά νωρίς το πρωί στη Χαλκιδική. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το μεσημέρι.

Δημοφιλέστερα

To Top