Διεθνή

Διεθνή ΜΜΕ για τον «Ρόκι Μακρόν»: Μήνυμα προς τον Πούτιν οι φωτογραφίες του να προπονείται στο μποξ;

Ποικίλες αντιδράσεις στα social media και τα διεθνή ΜΜΕ έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση φωτογραφιών του Εμανουέλ Μακρόν, με τον Γάλλο πρόεδρο να ρίχνει μπουνιές σε σάκο του μποξ φορώντας ένα μαύρο t-shirt το οποίο αναδεικνύει το μυώδες σώμα του.

«Ο Ρόκι Μακρόν» γράφει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Bild σχολιάζοντας τον ένοικο των Ηλυσίων να γυμνάζεται και μάλιστα εντατικά αποκτώντας ένα γερό αθλητικό σώμα. Το περίεργο είναι, όπως σχολιάζει ο βρετανικός Τύπος, ότι, ο σύζυγος της «πρώτης κυρίας» της Γαλλίας δεν μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες φωτογραφήσεις.


bild_macron

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν χθες στο Instagram από την επίσημη φωτογράφο του Γάλλου προέδρου Soazig de la Moissonnière, δείχνουν τον Μακρόν φαίνεται πιο αποφασισμένο από ποτέ.

Με βάση πάντως τα λεγόμενα της συζύγου του, Μπριζίτ Μακρόν, ο πρόεδρος της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας προπονείται στο μποξ «δύο φορές την εβδομάδα» επί 45 λεπτά (τη φορά).

Υπάρχουν ορισμένοι αναλυτές όπως και ακόλουθοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θεωρούν ότι η επιλογή του Μακρόν να δώσει στη δημοσιότητα αυτές τις φωτογραφίες έρχονται σε μία συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία, όπως γράφει η εφημερίδα Guardian.

View this post on Instagram

A post shared by Soazig de la Moissonnière (@soazigdelamoissonniere)

Δημοφιλέστερα

To Top