Αθλητισμός

Πρώην παίκτης των Ρεάλ, Τσέλσι και Λάρισας ζητά διαζύγιο γιατί τα παιδιά δεν είναι δικά του!

Τα τελευταία του ποδοσφαιρικά ένσημα τα κόλλησε στην πατρίδα μας για λογιαριασμό της ΑΕΛ η οποία τον έφερε το καλοκαίρι του 2010 στην Ελλάδα.

Μια τεράστια μεταγραφή, η οποία μπορεί να μην απέδωσε τ’ αναμενόμενα καθώς ο Γκέρεμι Νιτζάπ έφυγε μετά από 6 μήνες, αλλά στα 32 του χρόνια είχε προλάβει να αγωνιστεί μεταξύ άλλων με τις φανέλες των Ρεάλ, Τσέλσι, Νιούκαστλ Μίντλεσμπρο και φυσικά με τις εθνικές ομάδες του Καμερούν (χρυσός Ολυμπιονίκης το 2000 στο Σίδνεϊ).


1399491


5488200


6906050


3449105

Το «δηλητηριώδες βέλος» όπως ήταν το παρατσούκλι του που τον ακολουθούσε από τα νιάτα του, το 2012 παντρεύτηκε τη Τουκάμ Φοτσό, κόρη του δισεκατομμυριούχου Βίκτορ Φότσο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το 2020.

Εκείνος ο γάμος ήταν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς στο Καμερούν καθώς ο Γκέρεμι είναι πραγματικός θρύλος για το ποδόσφαιρο της χώρας (δεύτερος σε συμμετοχές μαζί με τον Σαμουέλ Ετό) και η Φότσο γόνος μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες της χώρας, με το ζευγάρι να είναι μαζί πολλά χρόνια και το 2008 να έρχονται στον κόσμο τα δίδυμα αγόρια τους.


Geremi1

Μόνο που όπως αποδείχθηκε πριν από λίγες ημέρες με τον πλέον οδυνηρό τρόπο στο συγκεκριμένο γάμο ήταν όλα ψέμματα!

Δημοφιλέστερα

To Top