Αθλητισμός

Stoiximan Basket League, Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93: Έκανε προπόνηση στην Πάτρα

Θέλοντας να διαχειριστεί την κούραση της διπλής αγωνιστικής της EuroLeague και έχοντας φυσικά το μυαλό στον επερχόμενο αγώνα με την Παρτίζαν, ο Ολυμπιακός… έβγαλε την υποχρέωση για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Stoiximan Basket League, επικρατώντας με άνεση, 63-93 του Απόλλωνα στην Πάτρα. Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν χωρίς τον Γουόκαπ που προφυλάχθηκε και τον Πετρούσεφ που είναι τραυματίας, αλλά με εκπληκτικά ποσοστά από το τρίποντο, έκαναν πολύ εύκολη τη δουλειά τους.

Από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο, ο Ολυμπιακός έδειξε πως δε θα δυσκολευτεί ούτε στο ελάχιστο στην Πάτρα. Ο Κάνααν ξεκίνησε να βρίσκει ρυθμό για το 0-7 στο τρίλεπτο, με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν συγκέντρωση στην άμυνα και να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο. Δύο ακόμα τρίποντα του Κάνααν διαμόρφωσαν το 4-21 (7′) και φυσικά ο Μπαρτζώκας άνοιξε από νωρίς το rotation.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0231dpnk961)

Ωστόσο το καλό ποσοστό από το τρίποντο δε σταμάτησε για τους Πειραιώτες, με τον Μήτρου Λονγκ να σκοράρει άλλα δύο ερχόμενος από τον πάγκο (16-38, 13′).


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d023kogyvnvt)

Ορεξάτος ήρθε από τον πάγκο και ο Μόουζες Ράιτ που έφερε όπως πάντα ενέργεια στην πεντάδα, με τον Μπλοντίν να μειώνει σε 26-42 (16′) για τους Πατρινούς. Αυτός και ο Μπράουν ήταν ό,τι καλύτερο είχε να αποδείξει ο Απόλλων, που μείωσε σε 35-46 στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0242it56da9)

Δημοφιλέστερα

To Top