Πολιτική

Παππάς: Οι σκέψεις για πρόταση δυσπιστίας είχαν ξεκινήσει από την υπόθεση Ασημακοπούλου

Στην αποκάλυψη ότι υπήρχε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης πριν το δημοσίευμα του Βήματος, προχώρησε ο Νίκος Παππάς.

Ο Νίκος Παπαθανάσης ρώτησε τον Νίκο Παππά για τον λόγο που «όλη αυτή η συζήτηση δεν έγινε πριν από έναν χρόνο και γίνεται τώρα» και γιατί ταυτίζεται με το δημοσίευμα.

«Έχει ξεσηκωθεί ένα κύμα το οποίο το σήκωσαν οι συγγενείς των θυμάτων. Έχουν μαζευτεί ένα εκατ. υπογραφές και δεν υπάρχει πολιτική εξουσία που θα μπορούσε να κωφεύσει απέναντι σε αυτό το κύμα αξίωσης για την αλήθεια» είπε αρχικά ο Νίκος Παππάς για να συνεχίσει αναφερόμενος στην προετοιμασία με τα άλλα κόμματα για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας πριν το δημοσίευμα του Βήματος: «Ποιος σας είπε πως δεν υπήρχαν συζητήσεις χωρίς να βλέπουν το φως της δημοσιότητας μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης; Είχε ήδη ωριμάσει η σκέψη. Αυτά δεν γίνονται από ένα βράδυ σε πρωί».

Βίντεο με όσα είπε ο Νίκος Παππάς:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d04rdu7irlix)

Ο κ. Παππάς υπενθύμισε την υπόθεση Ασημακοπούλου, με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων απόδημων Ελλήνων, τονίζοντας πως από τότε υπήρξε η σκέψη της κλιμάκωσης των αντιδράσεων κατά της κυβέρνησης, οπότε μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα Τέμπη, κρίθηκε ως κατάλληλη η στιγμή να προβούν τα κόμματα στην πρόταση δυσπιστίας.

Δημοφιλέστερα

To Top