Αθλητισμός

Τσικίνιο για το Conference League: Στόχος του Ολυμπιακού είναι να το κατακτήσει μέσα στην Αθήνα»

Στόχο την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό έβαλε ο Τσικίνιο. 

Ο Πορτογάλος μέσος μιλώντας στην εκπομπή «Além Fronteiras» αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του Πειραιά, στην προσαρμογή του στην Ελλάδα και στα κοινά στοιχεία του νέου του συλλόγου με την Μπενφίκα. 

Οι δηλώσεις του Τσικίνιο 

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό: «Η προσαρμογή στον Ολυμπιακό πήγε καλά και ήταν εύκολη. Ήταν ένα σημαντικό βήμα για μένα».

Για την αποχώρησή του από την Μπενφίκα: «Εκεί έζησα καλές στιγμές και άλλες όχι και τόσο. Η Μπενφίκα ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος σύλλογος για μένα, ήταν μεγάλη περηφάνια να φορέσω αυτή τη φανέλα».

Για τις φιλίες που άφησε στην Λισαβόνα: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, οι φιλίες που παραμένουν, οι διασυνδέσεις που δημιουργούμε και, χωρίς αμφιβολία, ήμουν πολύ χαρούμενος εκεί και εύχομαι στην Μπενφίκα ό,τι καλύτερο».

Για τις ομοιότητες του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα: «Ο Ολυμπιακός μοιάζει λίγο με την Μπενφίκα, πρέπει να κερδίζεις σε κάθε παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, η πίεση των οπαδών είναι συνεχής και αρκεί μία ισοπαλία για να αναστατωθούν. Το φαγητό στην Ελλάδα και η περιοχή που μένω, είναι φανταστικά».

Για τους φετινούς στόχους: «Η κατάκτηση του Conference League είναι ένας από τους στόχους της σεζόν, γιατί ο τελικός θα διεξαχθεί στην Αθήνα που την νιώθω πλέον ως σπίτι μου».

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι φανατικοί, ακόμη περισσότερο από ό,τι στην Πορτογαλία».

Δημοφιλέστερα

To Top