Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Βελιγράδι, επικράτησε με 74-69 της Παρτίζαν και πλέον έχει δύο αναμετρήσεις μπροστά του για να παλέψει και να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί στη βαθμολογία της EuroLeague.

Επόμενος σταθμός για τον Ολυμπιακό είναι ο… ίδιος, αφού θα ταξιδέψει ξανά για το Βελιγράδι, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα.

Και η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στο ΣΕΦ, στην αναμέτρηση με τη Φενέρ, ένα ματς που είναι sold out εδώ και αρκετές ημέρες.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

04/04 Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός
12/04 Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Το νέο σύστημα διεξαγωγής της Euroleague

Από τη φετινή σεζόν, λοιπόν, το Play-In Tournament μπαίνει στη… ζωή της EuroLeague, θυμίζοντας το σύστημα που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στα play-offs του ΝΒΑ και έχει εκτοξεύσει το ενδιαφέρον!

Εν προκειμένω, οι έξι πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου προκρίνονται απευθείας στην postseason. Η 7η και η 8η ομάδα της κανονικής περιόδου θα τίθενται αντιμέτωπες σε μονό παιχνίδι. Ο νικητής θα μπαίνει στα play-offs ως 7ος και θα παίξει με τη δεύτερη ομάδα της κατάταξης. Με τον ίδιο τρόπο, η 9η και η 10η ομάδα θα παίξουν ένα μονό παιχνίδι. Ο ηττημένος πάει… σπίτι του και ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού 7-8. Όποια ομάδα επικρατήσει σε αυτό το ματς, θα αντιμετωπίσει στα play-offs την πρώτη της κανονικής διάρκειας. Σε όλα αυτά τα μονά παιχνίδια του Play-In Tournament, γηπεδούχος είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στη regular season.

Η κατάταξη
Ρεάλ Μαδρίτης 25-6

Μονακό 21-11 (4)

Δημοφιλέστερα

To Top