Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Συνέχεια στις απολύσεις στην Κουμουνδούρου – Παρελθόν υπάλληλος, συγγενικό πρόσωπο του Σκουρλέτη

Συνεχίζεται με σταθερό ρυθμό ο κύκλος των απολύσεων στην Κουμουνδούρου τους τελευταίους μήνες, εντείνοντας την αγωνία όσων μισθοδοτούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για το επαγγελματικό τους μέλλον.

Αφορμή για να αναζωπυρωθούν οι σχετικές αγωνίες στο προσωπικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτέλεσε η σημερινή απόλυση εργαζόμενης στο λογιστήριο της Κουμουνδούρου, που της κοινοποιήθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι, λίγο πριν εκπνεύσει ο μήνας.

Κατά πληροφορίες, η εργαζόμενη απασχολούνταν στο λογιστήριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από το 2014 και εξής, ενώ διατηρεί συγγενική σχέση με τον πρώην Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πάνο Σκουρλέτη. Πρόκειται, δηλαδή για την κουνιάδα του, η οποία παρά την αποχώρηση του τελευταίου από το κόμμα μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ το περασμένο φθινόπωρο, παρέμεινε στη θέση της, αλλά και εντός ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, καθώς δεν επρόκειτο για πολιτικό στέλεχος, αλλά για υπάλληλο της Κουμουνδούρου. Μάλιστα, λόγω ηλικίας, η απολυθείσα εργαζόμενη βρίσκεται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, λίγο πριν την συνταξιοδότησή της.

Για τους παραπάνω λόγους, η είδηση της απόλυσής της έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία μεταξύ υπαλλήλων και στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το γεγονός, άλλωστε, ότι πρόκειται για την κουνιάδα του πρώην Υπουργού πυροδότησε συνειρμούς περί «εκδικητικής απόλυσης» σε ορισμένα στελέχη του κόμματος, τα οποία, ωστόσο, δεν παραγνωρίζουν τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, μετά τη δραστική μείωση των εσόδων από την κρατική επιχορήγηση.

Δημοφιλέστερα

To Top