Αθλητισμός

«Πόρτα» του Τσάμπι Αλόνσο σε Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου – Ανακοίνωσε την παραμονή του στη Λεβερκούζεν

Πιστός στην ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τα προπονητικά του όνειρα παραμένει ο Τσάμπι Αλόνσο. 

Ο Βάσκος τεχνικός οδηγεί την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην κατάκτηση του τίτλου στη Bundesliga αφού είναι στο +10 από την Μπάγερν Μονάχου και παρά τα σενάρια για “μετακόμισή” του στην Λίβερπουλ και στη Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει στο Λεβερκούζεν. 

Αυτό επιβεβαίωσε και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την Χοφενχάϊμ. 

«Την περασμένη εβδομάδα είχα μια συνάντηση με τους υπεύθυνους του συλλόγου, είχα μια συνομιλία με τον πρόεδρο, και ενημέρωσα για την απόφαση να συνεχίσω να είμαι προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Νιώθω ότι αυτό είναι το σωστό μέρος για να είμαι για εμένα ως νέος προπονητής. Η απόφασή μου ελήφθη. Μένω στη Λεβερκούζεν» είπε αρχικά και συμπλήρωσε: 

«Ήταν μια σεζόν με πολλές εικασίες σχετικά με το μέλλον μου. Είχαμε πολλά παιχνίδια, ήμασταν απασχολημένοι και συγκεντρωμένοι. Χρησιμοποίησα τη διεθνή διακοπή για να σκεφτώ καλύτερα και να πάρω μια απόφαση».

Για το ενδιαφέρον των Λίβερπουλ και Μπάγερν ο Αλόνσο σχολίασε: «Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για τη Λίβερπουλ και την Μπάγερν. Αυτές είναι μεγάλες ομάδες και έχω δυνατούς δεσμούς μαζί τους αλλά είμαι στο μέρος που θέλω να είμαι. Δεν είναι η ώρα να αποφασίσω για το μέλλον μου τώρα, θέλω να αναπτυχθώ στη Λεβερκούζεν».

Ο Αλόνσο εντάχθηκε στη Λεβερκούζεν τον Οκτώβριο του 2022, όταν ο σύλλογος βυθίστηκε σε μια μάχη για τον υποβιβασμό, ανατρέποντας τελικά τα πράγματα και την οδήγησε στην έκτη θέση για να προκριθεί στο Europa League και να κερδίσει επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2026.

Δημοφιλέστερα

To Top