Ελλάδα

Το νέο εξειδικευμένο προϊόν της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται άμεσα εγγυητικές επιστολές


Sponsored Content

Η δυναμική είσοδος των ασφαλιστικών εταιρειών πέραν των τραπεζών στην έκδοση εγγυητικών επιστολών (σύμφωνα με το άρθρο 302 του νόμου 4412/2016) αλλάζει ριζικά το τοπίο προς όφελος των επιχειρήσεων.

Υπό τις νέες αυτές συνθήκες και με δεδομένη την πορεία ανάκαμψηs της ελληνικής οικονομίας, κάθε εταιρεία είναι απαραίτητο να έχει ένα σταθερό, έμπιστο πάροχο εγγυήσεων που θα της προσφέρει την κατάλληλη λύση εύκολα και χωρίς καθυστερήσεις. Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, έχοντας εδραιώσει μία καταξιωμένη παρουσία στον ασφαλιστικό κλάδο, αποτελεί την πιο αξιόπιστη και φερέγγυα επιλογή καθώς διαθέτει άδεια του Ασφαλιστικού Κλάδου Εγγυήσεων από ιδρύσεώς της και παρέχει τη ζητούμενη ασφάλεια στους δικαιούχους των εγγυητικών επιστολών εξασφαλίζοντας στις φερέγγυες επιχειρήσεις μία εναλλακτική πηγή εγγυοδοσίας.


1

Με το νέο ασφαλιστικό της προϊόν, την ΕΥΡΩΕΓΓΥΗΤΙΚΗ SURETY BOND, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ενισχύει τη ρευστότητα των επιχειρήσεων καθώς το κόστος της έκδοσης της εγγυητικής επιστολής, καταχωρείται ως έξοδο και δεν επιβαρύνει την καθαρή θέση της εταιρείας. Καλύπτει δε τα εξής είδη των εγγυητικών επιστολών:

1. Συμμετοχής

2. Καλής Εκτέλεσης

Δημοφιλέστερα

To Top