Αθλητισμός

Αθλητικές μεταδόσεις: Der Klassiker και Λάτσιο – Γιουβέντους ξεχωρίζουν στο κουπόνι της ημέρας

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι αυτό που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ημέρας, με τους Βαυαρούς να επιστρέφουν στις συλλογικές υποχρεώσεις τους στο -10 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος θα παραμείνει στον γερμανικό σύλλογο και την ερχόμενη σεζόν, παίζει νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 16:30 όπως και η πλειοψηφία των παιχνιδιών του Σαββάτου στη Γερμανία παραδοσιακά.

Στην Αγγλία το πρόγραμμα της Premier League είναι συμπιεσμένο με οκτώ αγωνιστικές σε σύνολο 10. Πιο δυνατό ματς φαντάζει αυτό με το οποίο ανοίγει η αυλαία, ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ που έχουν ίδιους στόχους. Θεωρητικά περιμένουμε αρκετά γκολ γενικά, ειδικά σε ματσαρίσματα όπως το Τότεναμ – Λούτον. Τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και το Άστον Βίλα – Γουλβς.

Στην Ιταλία οι τηλεθεατές μπορούν να ξεκινήσουν να παρακολουθούν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τις 13:30 έως και αργά το βράδυ μιας και Νάπολι – Αταλάντα παίζουν «μόνες τους» το μεσημέρι, δίνουν τη σκυτάλη στις Λάτσιο – Γιουβέντους και αυτές με τη σειρά τους στις Φιορεντίνα – Μίλαν. Αναλόγως και τα αποτελέσματα, στο τέλος της ημέρας ενδέχεται να έχουμε ανακατατάξεις τόσο στις θέσεις 2-3 όσο και στις θέσεις 5 έως 9.

Σήμερα παίζουν και τα πλέι άουτ της Stoiximan Super League, πριν τα αυριανά ντέρμπι με φόντο την κατάκτηση της κορυφής.

Στο βόλει, Ολυμπιακός και Μίλωνας διεκδικούν το Κύπελλο Ελλάδας μετά τις χθεσινές τους προκρίσεις κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντιστοίχως.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (Σάββατο 30/03):

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Serie A

13:30 Νάπολι – Αταλάντα /COSMOTE SPORT 2 HD
16:00 Τορίνο – Μόντσα /COSMOTE SPORT 3 HD

16:00 Τζένοα – Φροζινόνε /COSMOTE SPORT 1 HD

Δημοφιλέστερα

To Top