Αθλητισμός

Final-4 Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών: Ο Ολυμπίακός νίκησε 3-2 τον Μίλωνα στον συγκλονιστικό τελικό και πήρε την κούπα – Δείτε βίντεο

Σ’ έναν από τους κορυφαίους τελικούς στο θεσμό του Κυπέλλου, στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οπαδοί και των δύο ομάδων, αλλά κυρίως φίλοι του αθλήματος από τη Λάρισα, τη Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας 2024 επικρατώντας με 3-2 του εκπληκτικού ΑΟΝΣ Μίλων!

Αν όλο το Final-4 ήταν μια γιορτή του βόλεϊ και του αθλητισμού, ο σημερινός τελικός ήταν μία πραγματική διαφήμιση του αθλήματος και μια  ακόμη απόδειξη ότι στην Ελλάδα μπορούμε να διοργανώσουμε αγώνες παρουσία κόσμου.
Ολυμπιακός και Μίλων έκαναν πραγματική κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τους ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν τον πρώτο τους τίτλο μετά το 2017 και τον Μίλωνα να μένει με την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό. 


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d07dtph9unwx)
Το ματς
Η εκκίνηση του τελικού ήταν εντυπωσιακή με τον Μπόμπι Γιορντάνοφ να φέρνει γρήγορα τον Μίλωνα στο +3 (7-4) και τον Ολυμπιακό να απαντά με τα σερβίς του Στερν που μετέτρεψαν το 8-5 σε 8-9 (με συνεχόμενα μπλοκ). Το ερυθρόλευκο προβάδισμα κράτησε μέχρι το 10-11 που έγινε 14-11 με δύο μπλοκ του Χαραλαμπίδη για να φτάσουν οι Νεοσμυρνιώτες στο +4 (16-12) με τον Ολυμπιακό να απειλεί μέχρι το 18-16. Εκεί ο Μίλων άνοιξε και πάλι τη διαφορά ξεφεύγοντας 20-16 και 23-17 (έχοντας το εντυπωσιακό 62% στην επίθεση) για το 1-0.

Δημοφιλέστερα

To Top