Αθλητισμός

Μεντιλίμπαρ μετά την ήττα από την ΑΕΚ: «Ο τερματοφύλακάς τους ήταν πολύ αποτελεσμάτικός, δεν σταματάμε εδώ»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με γκολ του Ελίασον στο 91′ από την ΑΕΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υποστήριξε πως οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καλύτεροι αλλά βρήκαν απέναντι τους έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, ενώ σημείωσε ότι παρά το γεγονός πως η ομάδα του βρέθηκε στο -8 θα συνεχίσει την προσπάθεια της για τον τίτλο.

Ο Μεντιλίμπαρ είπε για:

Το που κρίθηκε το ματς: «Σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες. Μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Και στα δύο ημίχρονα είχαμε ξεκάθαρες φάσεις για γκολ, ο τερματοφύλακας των αντιπάλων ήταν πολύ αποτελεσματικός, και εκείνοι πιο εύστοχοι στις προσπάθειές τους. Μπορούμε να πούμε συγχαρητήρια και στον αντίπαλο αλλά και σε εμάς για την εμφάνιση».

Το τι κρατάει: «Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα, ωστόσο ήμασταν καλύτεροι με περισσότερες ευκαιρίες, όμως όταν δεν σκοράρεις αυτό μπορεί να συμβεί. Μπορεί να δεχθείς γκολ και να πρέπει μετά να ισοφαρίσεις. Δυστυχώς δεν το καταφέραμε ούτε αυτό. Δεν σταματάμε εδώ. Έχουμε πολλά παιχνίδια και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Το εάν θα υπάρξει κάποιος επαναπροσδιορισμός στόχων λόγω της Ευρώπης: «Προς το παρόν σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι πρωταθλήματος της Τετάρτης, που θελουμε οπωσδήποτε να νικήσουμε. Έχουμε ακόμη 10 μέρες για το πρώτο μας ευρωπαϊκό ματς και ως τότε θα σκεφτόμαστε μόνο το Πρωτάθλημα».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d087eerxf57d)

Στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος τεχνικός είπε:

– Πώς μπορεί να νιώθει ένας προπονητής όταν η αντίπαλη ομάδα έχει κορυφαίο τον τερματοφύλακά της και στο τέλος η δική σας ομάδα φεύγει ηττημένη από το γήπεδο;

Είναι ο Νόμος του ποδοσφαίρου. Όταν δε σκοράρεις να κινδυνεύεις να δεχτείς γκολ από τη μία ευκαιρία που μπορεί να σου κάνει ο αντίπαλος. Παρόλο που είχαμε πολλές ευκαιρίες δε σκοράραμε, αλλά αυτό που μένει στο τέλος είναι το γκολ. Όταν δε σκοράρεις δυστυχώς μπορεί να φύγεις ηττημένος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και αυτό συμβαίνει. Αυτό που θέλουμε είναι να συγχαρούμε τον αντίπαλο για τη νίκη, αλλά να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές μας για το παιχνίδι και την προσπάθεια που έκαναν.

Δημοφιλέστερα

To Top