Αθλητισμός

Premier League: Η Νότιγχαμ νίκησε με 3-1 τη Φούλαμ και πήρε ανάσα, χωρίς νικητή το λονδρέζικο ντέρμπι – Δείτε τα γκολ

Βαθμολογική ανάσα για τη Νότιγχαμ, η οποία επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Φούλαμ και βρέθηκε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Σούπερ α’ μέρος για τη Φόρεστ, η οποία με τρία τέρματα «σφράγισε» το πρώτο τρίποντο της έπειτα την 17η Φεβρουαρίου. Την αναμέτρηση στο «City Ground» παρακολούθησε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δείτε εδώ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Η Νότιγχαμ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεσε ασφυκτικά την ομάδα του Μάρκο Σίλβα και σε ένα 20λεπτο βρήκε δυο φορές δίχτυα. Στο 9΄ ο Χάντσον – Οντόι με ωραίο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κρις Γουντ με τρομερό σουτ σημείωσε το 2-0. Τρεις αλλαγές έκανε η Φούλαμ στο 30′, περνώντας στο ματς τους Τραορέ, Κέιρνι και Γουίλιαν. Ωστόσο, η Φόρεστ ήταν σούπερ αποτελεσματική, αφού στις καθυστερήσεις ο Γκιμπς – Γουάιτ διαμόρφωσε το 3-0.

Οι Λονδρέζοι στο 50ο λεπτό έβγαλαν αντίδραση και με κεφαλιά του Ανταραμπιόγιο μείωσαν σε 3-1. Η Νότιγχαμ πλησίασε στο τέταρτο γκολ, αλλά στο 65΄ το σουτ του Γουίλιαμς σταμάτησε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στα δοκάρια με τον Τετέ, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο…

Το… έσωσε στο 88′ η Έβερτον

Ανάσα για την Έβερτον, η οποία απέσπασε σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 από τη Νιουκάστλ. Έτσι, τα «Ζαχαρωτά» βρέθηκαν στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 15′ άνοιξαν το σκορ. Ο Μπαρνς μοίρασε ιδανικά στον Ίσακ και αυτός με ωραίο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Η Έβερτον δεν έπεισε δημιουργικά και προσπαθούσε να κρατήσει την αντίπαλο μακριά από την εστία της. Μάλιστα, στο 45ο λεπτό ο Πίκφορντ είχε μεγάλη επέμβαση σε βολέ του Μέρφι. Το VAR ακύρωσε το 5ο φετινό γκολ του Νταν Μπερν, αφού ο Ίσακ πριν του κάνει την ασίστ ήταν εκτεθειμένος. Ωστόσο, στο 88′ ήρθε η λύτρωση. Με παρέμβαση του VAR και Onfield review, ο Ντάμετ τιμωρήθηκε για το φάουλ στον Γιάνγκ και ο Κάλβερτ – Λιούιν διαμόρφωσε το 1-1. Παρά τον βαθμό, η Έβερτον παρέμεινε για 13 ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη, για πρώτη φορά μετά τα τέλη του 1957.

Δείτε εδώ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Ισοπαλία στο λονδρέζικο ντέρμπι που δεν βόλεψε κανέναν

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και την Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι για την 31η αγωνιστική της Premier League. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες.

Η Τότεναμ έμεινε στην 5η θέση με 57 πόντους στο -2 από την τετράδα. Την ίδια ώρα, η Γουέστ Χαμ έφτασε τους 45 πόντους στο -3 από την 6η θέση και στο +1 από την 8η, έχοντας βέβαια αγώνα περισσότερο.

Το παιχνίδι καθορίστηκε νωρίς. Συγκεκριμένα, ο Τζόνσον άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Ζούμα να ισοφαρίζει στο 19′.

Δείτε εδώ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής

Νιούκαστλ – Έβερτον 1-1 (15′ Ίζακ / 88′ Κάλβερτ-Λιούιν)

Δημοφιλέστερα

To Top