Οικονομία

Το συνέδριο «όλοι αδέλφια είμαστε», τα πρώτα σημάδια των γκάλοπ, οι πανελίστες έρχονται και ο Αδωνις με τον Καρανίκα και σούπερ Μάρτιος στο Ελ-Βελ

Ειδικά ο Σαμαράς «έδωσε» χθες στα media κάτι σαν «παρότι θα πάω, δεν θα μιλήσω, γιατί ό,τι έχω να πω το είπα»… με τη γνωστή τσαντίλα του Αντώναρου που όλοι αγαπήσαμε.

Γκάλοπ

-Τώρα, με ρωτάνε τι λένε τα γκάλοπ των τελευταίων ημερών και σας μεταφέρω ό,τι μου είπαν: «Είναι ακόμα νωρίς, μετράμε από τη Δευτέρα, έχουμε κάποια πρώτα στοιχεία λογικά που δείχνουν ότι η πόλωση συσπειρώνει τα τρία μεγαλύτερα κόμματα ΝΔ–ΣΥΡΙΖΑ– ΠΑΣΟΚ έναντι των μικρότερων». Μάλιστα και μένα μού ακούγεται λογικό, αλλά να κλείσω το θέμα αυτό με μία παρατήρηση: Το έχουν επισημάνει και οι ειδικοί στον Κ.Μ. που κάνουν focus groups στην κοινή γνώμη, ο κόσμος ψήφισε προσφάτως αυτή την κυβέρνηση και αυτόν τον πρωθυπουργό για να λύνει θέματα της καθημερινότητας. Οχι για όλα όσα απασχολούν την κοινή γνώμη τις τελευταίες ημέρες.

Πανελίστες επιτέλους #metonstefanos

-Και όπως όλα έχουν μία εξήγηση και μία ροή στη ζωή, έτσι και ο Stefanos έφερε στο dream wow team του ΣΥΡΙΖΑ τον Παπανώτα και τον Πανόπουλο, δύο δυναμικούς δημοσιογράφους πανελίστες από την t.v. Κοιτάξτε, στη ζωή σε δικαιώνει το αποτέλεσμα, «άσπρη γάτα, μαύρη γάτα, τη δουλειά της να κάνει, να πιάνει ποντίκια», λέει ο λαός. Και αν το show του Stefanos πιάνει τόπο και ανεβάζει ποσοστά, τότε όχι δύο πανελίστες, αλλά βλέπω να ρημάζουν τα πρωινάδικα. Αντιλαμβάνεστε ότι παλιού τύπου δημοσιογράφοι όπως η Βούλα (Κεχαγιά) θα ψάχνει για δουλειά αν γίνει ο Stefanos Ρ.Μ. (Prime Minister). Πιο πολύ μού κάνει αυτό το νέο παιδί (συνάδελφος) ο Πανόπουλος.

Αδωνις-Καρανίκας

-Και τώρα πάμε στο πιο ωραίο της ημέρας, που δεν είναι άλλο από την κοινή παρουσία του Αδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Καρανίκα στην παρουσίαση ενός βιβλίου που περιγράφει μία πραγματική και συγκινητική ιστορία μίας κοπέλας που ξεφεύγει από τα ναρκωτικά και αφιερώνει τη ζωή της στη βοήθεια άλλων συνανθρώπων της με το ίδιο πρόβλημα. Και οι δύο, Αδωνις και Καρανίκας, θα παρουσιάσουν μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο και τη Μανίνα Ζουμπουλάκη το -πράγματι ενδιαφέρον- βιβλίο με τίτλο «Λευκός Ελέφαντας». Δεν ξέρω αν θα αρχίσουν από κάτω οι ερωτήσεις για την Ακρίτα που πρόσφατα επέκρινε ο Καρανίκας και το θεωρώ και «αδόκιμο» εκεί μέσα, αλλά πάντως το περιμένω το event με ενδιαφέρον.

Ο Κουτνατζής θα κρατάει τα πρακτικά

-Σήμερα ή αύριο θα κλειδώσει ο αντικαταστάτης του Στέλιου Κουτνατζή στη γραμματεία Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων. Ο νέος διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, που χθες βρέθηκε στον πρώτο του πρωινό καφέ, όμως θα κρατήσει την αρμοδιότητα του… πρακτικογράφου του υπουργικού συμβουλίου, καθώς αυτό μπορεί να το κάνει ένας γενικός γραμματέας στην προεδρία της κυβέρνησης κατά την κρίση του πρωθυπουργού. Άρα, ο διάδοχός του θα περιοριστεί στενά στα καθήκοντά του.

Δημοφιλέστερα

To Top