Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: «Σου είχα πει ότι έχω προβλήματα με ναρκωτικές ουσίες» – Η ανατριχιαστική επιστολή του δράστη

Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα με θύμα την 28χρονη Κυριακή, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Το Μega έφερε στο φως της δημοσιότητας επιστολή του 39χρονου πρώην συντρόφου της και δράστη, χωρίς να διευκρινίζεται αν την είχε λάβει η άτυχη γυναίκα.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0al2lj5db15)

Στην επιστολή, ο 39χρονος αναφέρει τα εξής: «σου γράφω αυτό το γράμμα γιατί θέλω να ακούσεις χωρίς να μιλάς. Έσβησες την εμπιστοσύνη που σου είχα με αυτό που έκανες. Το έκανες τόσο δύσκολο. Έπειτα με έπεισες με κλάματα ότι θέλεις να είμαστε μαζί. Σε πίστεψα. Σου είχα πει από την αρχή ότι έχω κάποια προβλήματα ψυχικά και με ναρκωτικές ουσίες. Πρώτη φορά τα έκοψα για να είμαστε μαζί. Δεν ξέρω αν θα τα κάνω όλα σωστά».

«Δεν άφησες ποτέ τη σχέση σε ηρεμία. Έβγαζες φωτογραφίες. Γιατί όταν βγαίνουμε κοιτάς αλλού; Γιατί μου λες ψέματα; Σου είχα πει τα πάντα για εμένα. Όμως μπορώ, όταν όλα είναι καλά μεταξύ μας. Συνέχεια πάλευα. Όχι, δεν είσαι η μάνα μου, όπως μου είχες πει» έγραφε προτού προχωρήσει στη φρικτή πράξη του.

«Ήσουν όμως αυτή που είχες πει ότι με αγαπάς και θα είσαι εδώ για εμένα και ότι θα τα καταφέρουμε» καταλήγει στην επιστολή.

Όλο το ντοκουμέντο της δολοφονίας της Κυριακής

Δύο συγκλονιστικά ντοκουμέντα για την άγρια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους ήρθαν νωρίτερα στο φως. Το ένα είναι το βίντεο από κάμερες ασφαλείας έξω από το αστυνομικό τμήμα που έγινε το έγκλημα με την στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στην κοπέλα η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του πρώην συντρόφου της το βράδυ της Δευτέρας και το άλλο είναι το ηχητικό ντοκουμέντο με τον ανατριχιαστικό διάλογό της με την Άμεση Δράση.

Στο παρακάτω βίντεο, καταγράφεται ολόκληρο το τηλεφώνημα της άτυχης κοπέλας στην Άμεση Δράση, ενώ βλέπουμε το βίντεο με την επίθεση του 39χρονου στην 28χρονη Κυριακή. Το κινητό της τηλέφωνο πέφτει στο έδαφος και καταγράφονται όλα όσα ακολουθούν μετά, με την εκπομπή Live News να σημειώνει ότι έχει κοπεί το κομμάτι που ακούγονται τα ουρλιαχτά της. 

Δημοφιλέστερα

To Top