Αθλητισμός

Αλμέιδα: «Δεν είμαι χαρούμενος, στο χέρι μας να γυρίσουμε την κατάσταση»

Η ΑΕΚ είδε τον Παναθηναϊκό να την γκρεμίζει από την κορυφή της Super League 1, με τον Ματίας Αλμέιδα να παραδέχεται ότι το ντέρμπι του αφήνει πικρή γεύση και να στέκεται στα λάθη της ομάδας του, τονίζοντας πάντως ότι οι παίκτες του μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV ο Αργεντινός τεχνικός:
Για τη γεύση που του αφήνει το παιχνίδι: «Μια πολύ πικρή γεύση. Γιατί όταν κάνεις κάποια λάθη, κάνεις τα πράγματα πιο περίπλοκα. Κάναμε δύο σοβαρά λάθη. Έπειτα μετά τα δύο γκολ που δεχθήκαμε κάναμε τα πάντα για να ισοφαρίσουμε, ο αντίπαλος κλείστηκε, και δεν τα καταφέραμε. Αξιολογώ την προσπάθεια που έγινε, αλλά δεν είμαι χαρούμενος».

Για το ότι η ΑΕΚ έχασε μετά από καιρό ντέρμπι και η επόμενη μέρα: «Η επόμενη μέρα θα είναι η ίδια όπως οι υπόλοιπες. Εδώ και καιρό περίμεναν να γίνει μια ήττα από πλευράς της ΑΕΚ. Είναι στο χέρι μας να μπορέσουμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Έχουμε την Κυριακή έναν αγώνα. Αυτό θα πάει μέχρι τέλους. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από την ευτυχία μέσα σε μερικές μέρες είμαστε δυσαρεστημένοι».

Δημοφιλέστερα

To Top