Αθλητισμός

Premier League, Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-1: Eπέστρεψαν στην κορυφή οι Reds – Δείτε τα γκολ

Το φοβερό γκολ του Αλέξις ΜακΑλιστερ στο 77ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στη Λίβερπουλ, στο 90΄ ο Χάκπο «κλείδωσε» το «τρίποντο» και με το τελικό 3-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ οι «κόκκινοι» παρέμειναν στην κορυφή της Premier League, οκτώ αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ «καρδιοχτύπησε» απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, ωστόσο, ο «νόμος του Άνφιλντ» λειτούργησε γι΄ άλλη μια φορά και ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο!

Δείτε ΕΔΩ το 3-1 

Δείτε ΕΔΩ το 2-1 

Δείτε ΕΔΩ το 1-1 

Δείτε ΕΔΩ το 1-0 

Η 7η σερί νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στις «λεπίδες» ήρθε με πάρα πολύ δύσκολο τρόπο. Η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ δεν ξεχωρίζει ματς στην προσπάθεια που κάνει για να σωθεί. Στάθηκε τυχερή στο 58΄, καθώς ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Μπράντλεϊ και μέχρι το 77′ είχε το βαθμό στις αποσκευές της, ωστόσο, ο ΜακΆλιστερ με πραγματικό «δυναμίτη» έξω από την περιοχή «κάρφωσε» τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Γκρμπιτς και με αυτό το υπέροχο τέρμα «έγραψε» το 2-1 (οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 17΄ με τον Νούνιες).

Στο 90΄ ο Χάκπο, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, «κλείδωσε» την 21η νίκη της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κέλεχερ, Μπράντλεϊ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Γκόμες (73΄Τζόουνς), Μακ Άλιστερ, Σομποσλάι (73΄Χάκπο), Χράφενμπερχ (60΄Ρόμπερτσον), Ντίας, Σαλάχ (60΄Έλιοτ), Νούνιες

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Ουάιλντερ): Γκρμπιτς, Χόλγκεϊτ, Αχμέντχοντιτς, Ρόμπινσον, Μπόγκι, Τρούστι (78΄Μπρουκς), Αρβλάστερ, Βίνι Σόουζα, Χάμερ (62΄Όσμπορν), ΜακΆτι (63΄ΜακΜπέρνι), Μπρέρετον Ντίαθ (63΄Οσούλα)

Δημοφιλέστερα

To Top