Διεθνή

Γαλλία: Γάντια του μποξ έκανε δώρο στον πρόεδρο Μακρόν ο καγκελάριος της Αυστρίας

Με το χαμόγελο στο χείλη, ο καγκελάριος της Αυστρίας Καρλ Νεχάμερ έκανε χθες ένα εντυπωσιακό δώρο στον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν: ένα ζευγάρι κόκκινα γάντια του μποξ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Le Figaro».

Ο Νεχάμερ, που ανήκει στο συντηρητικό Αυστριακό Λαϊκό Κόμμα (ÖVP), ήθελε μάλλον να πρωτοτυπήσει κατά την επίσκεψή του στο Παρίσι, όπου είχε συνομιλίες με τον ένοικο των Ηλυσίων και το κατάφερε, αφού το δώρο που του πρόσφερε, είναι όχι μόνο χρηστικό αλλά και επίκαιρο.

«Μοιραζόμαστε τα ίδια πάθη», είπε ευδιάθετος στους δημοσιογράφους ο 51χρονος καγκελάριος της Αυστρίας σχολιάζοντας την αδυναμία του στην πυγμαχία. Επιπλέον, ο Νεχάμερ εξήρε τις «εγκάρδιες» σχέσεις που ενώνουν τις δύο χώρες. Από την πλευρά του, ο Μακρόν φόρεσε το ένα γάντι για να δει πιθανότατα εάν είναι στα… μέτρα του.

Πριν από μερικές ημέρες, η επίσημη φωτογράφος του Γάλλου προέδρου είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες που τον απεικονίζουν να ρίχνει μπουνιές σε σάκο του μποξ φορώντας ένα μαύρο t- shirt το οποίο αναδεικνύει τους μύες του.

«Ο Ρόκι Μακρόν», είχε γράψει η γερμανική εφημερίδα Bild, γυμνάζεται και μάλιστα εντατικά αποκτώντας ένα γερό αθλητικό σώμα.

Από την πλευρά του, ο βρετανικός Τύπος σχολίασε ότι, ο Γάλλος πρόεδρος δεν μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες φωτογραφήσεις.

Γεγονός είναι πάντως ότι, οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στις 20 Μαρτίου στο Instagram από την επίσημη φωτογράφο του Γάλλου προέδρου, Soazig de la Moissonnière, δείχνουν τον Μακρόν πιο αποφασισμένο από ποτέ.

Δημοφιλέστερα

To Top