Αθλητισμός

Stoiximan Super League, Λαμία – Ολυμπιακός (17:00, Cosmote Sport 1)

H 4η ημέρα των playoffs της Stoiximan Super League 1 αρχίζει από τη Λαμία και το “Αθανάσιος Διάκος”.

Εκεί η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό ο οποίος στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος είχε ηττηθεί στην έδρα της Λαμίας.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη νίκη επί του Άρη και η Λαμία έχει 3 ήττες σε 3 παιχνίδια στα playoffs.

Οι Σαντάνα, Τσιλιανίδης και Σαραμαντάς απουσιάζουν για τη Λαμία, η οποία δεν ανακοίνωσε αποστολή. Ο Λεωνίδας Βόκολος περιμένει και κόντρα στον Ολυμπιακό από τους παίκτες του να πραγματοποιήσουν ακόμα μια μαχητική εμφάνιση, θέλοντας να βλέπει συνεχώς βελτίωση παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει σημαντικό βαθμολογικό κίνητρο.

Εκτός για τον Ολυμπιακό είναι ο τιμωρημένος (κάρτες) Ποντένσε, ο Τσικίνιο που βρίσκεται στο όριο καρτών αλλά και οι Φορτούνης, Κάρμο και Ορτέγα. Αντίθετα επανέρχεται ο Ορτα. Στην αποστολή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι οι Καρβάλιο, Αμπι, Βέζο, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Γιόβετιτς, Μασούρας, Πασχαλάκης, Όρτα, Ροντινέι, Τζολάκης, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπότης, Ιμπόρα, Ρίτσαρντς, Καμπράλ, Ναβάρο και Μπιανκόν.

Ο Ολυμπιακός είναι στο -6 από τον 1ο ΠΑΟΚ.

H ιστορία 

Ο Ολυμπιακός έπειτα από 13 αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας που είχε μόνο νίκες με τη Λαμία, ηττήθηκε στην τελευταία του επίσκεψη στην Φθιώτιδα.

Εκείνη ήταν η έβδομη μεταξύ τους αναμέτρηση με γηπεδούχο τη Λαμία, με τις τέσσερις από αυτές να μην σημειώνει ούτε γκολ η γηπεδούχος, ενώ είχε έξι ήττες σε έξι παιχνίδια.

Δημοφιλέστερα

To Top