Αθλητισμός

Βόλεϊ: Η μεγάλη βραδιά του Ερμή Ηγουμενίτσας

Στο κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο Αλεξάνδρα Τσιάβου βρέθηκαν όλες οι γενιές που τίμησαν και τιμούν το βόλεϊ στην πόλη σε μια μοναδική και γεμάτη συναίσθημα συνάθροιση που επιβεβαίωσε ότι ο σπόρος του βόλεϊ σ’ αυτήν τη γωνιά της Δυτικής Ελλάδας έχει πλέον πολύ γερές ρίζες και μπορεί να ονειρεύεται για ακόμη μεγαλύτερες στιγμές και χαρές.

Αυτήν τη μαγική γιορτή που ετοίμασαν οι άνθρωποι του Ερμή, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ.Γιώργος Μαυρωτάς (ο οποίος δεν έκρυβε τη χαρά του βλέποντας ένα γεμάτο γήπεδο και πολλά μικρά παιδιά), ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ.Νεκτάριος Χαλβατζής (που ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι την επόμενη χρονιά η Ηγουμενίτσα θα φιλοξενήσει μια τελική φάση Κυπέλλου και ίσως κάποια εθνική ομάδα), ο βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Βασίλης Γιόγιακας (ο οποίος στη διάρκεια της εκδήλωσης αποκάλυψε τη δέμσευση του ΓΓΑ για σημαντικά έργα ανακαίνισης στο κλειστό γήπεδο) , ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Παναγιώτης Νταής, ο δήμαρχος Σουλίου κ. Αθανάσιος Ντάνης, οι αντιδήμαρχοι Φιλιατών κ.Τσεβάς και κ.Μπάντιος, η πρόεδρος Π.Σ περιφέρειας Ηπείρου κ.Μπραϊμη, ο πρώην υπουργός Αντώνης Μπέζας, ο πρώην βουλευτής Μάριος Κάτσης, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος,πρώην αθλητές-αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ του Πρωτέα, πρώην και νυν αθλητές του Ερμή και πλήθος κόσμου που ήθελαν να ξαναθυμηθούν όλη την ιστορία του βόλεϊ στην πόλη της Ηγουμενίτσας.


Ermis1


Ermis2


Ermis3


Ermis4

Από την ειδικά διαμορφωμένη σκηνή παρέλασαν αρχικά οι πρώτες γενιές αθλητών και αθλητριών του Πρωτέα Ηγουμενίτσας αλλά και οι προπονητές τους.

Η συγκίνηση στα πρόσωπα όλων δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια αλλά προσπάθησε να την αποτυπώσει με τα λεγόμενα του ο κύριος Χριστόφορος Αποστόλου: «Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση του Ερμή για αυτή την γιορτή και την τιμή που μας έκαναν. Μας έδωσαν την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί μετά από τόσα χρόνια και να θυμηθούμε τα παλιά και δείχνετε ότι δεν μας ξεχνάτε. Μέσα από το βόλεϊ φτιάξαμε φιλίες, φτιάξαμε σχέσεις ζωής και αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα».


Ermis5


Ermis6


Ermis7


Ermis9


ErmisGyna


ErmisPalioi

Για τους ανθρώπους του Ερμή ήταν (και πάντα θα είναι) οδηγός ο σεβασμός για τον κάθε άνθρωπο που έχει προσφέρει στο άθλημα, στην πόλη, στο, σύλλογο, αλλά και για τον αντίπαλο.

Δημοφιλέστερα

To Top