Αθλητισμός

Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ: Στην κυκλοφορία και το δεύτερο «πακέτο» εισιτηρίων σε προνομιακές τιμές

Η Εθνική μπάσκετ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το διάστημα 2-7 Ιουλίου, γνωρίζοντας ήδη τους αντιπάλους της σε περίπτωση που καταφέρει να δώσει το παρών στο κορυφαίο αθλητικό event του πλανήτη.

Από την πλευρά της, η ΕΟΚ ενημέρωσε για την έναρξη της διάθεσης του δεύτερου πακέτου εισιτηρίων σε προνομιακές τιμές.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Η ανταπόκριση ήταν τεράστια, οι Έλληνες φίλαθλοι απέδειξαν στην πράξη ότι αδημονούν για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ τον Ιούλιο (2-7) σπεύδοντας να αγοράσουν εισιτήρια και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους εκεί και η ΕΟΚ προχωράει στη διάθεση του δεύτερου «πακέτου» εισιτηρίων διατηρώντας τις προνομιακές τιμές της πρώτης φοράς!

Η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων από την πρώτη δόση διάθεσης αυτών ολοκληρώθηκε, όμως, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη διάθεση τους επόμενου «πακέτου».

Το μεσημέρι της Τετάρτης (10/4) θα… ξανανοίξουν οι κερκίδες του ΣΕΦ και όσοι σπεύσουν θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και πάλι σε πολύ δελεαστικές τιμές, δεδομένης της παρουσίας σε αυτούς τους αγώνες όχι μόνο της Εθνικής Ελλάδας αλλά και πλήθους αστέρων του Παγκόσμιου μπάσκετ που θα αγωνιστούν για τη μία και μοναδική θέση πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Δημοφιλέστερα

To Top