Αθλητισμός

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ χαλαρώνει με τις μέλισσες και τις κότες του – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Στην τεράστια καριέρα του έχει βγάλει λεφτά να…φάνε και οι κότες. Ειδικά αν προσθέσουμε κι αυτά που έχει συνεισφέρει στον οικογενειακό κορβανά και η σύζυγος του.

Ωστόσο ως ένας πραγματικός σούπερ σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού ο Ντέιβιντ Μπέκαμ από πολύ μικρός βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας (κι ακόμη περισσότερο όταν παντρεύτηκε την εξίσου διάσημη, λόγω της συμμετοχής στις Spice Girls, Βικτώρια) κι αυτό που πάντα αναζητούσε ήταν ένα ησυχαστήριο για να μπορεί να απολαμβάνει κάποιες οικογενειακές στιγμές ξεγνοιασιάς.

Σχεδόν όλοι οι σελέμπριτι έχουν τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο για να χαλαρώνουν, ωστόσο τα τελευταία χρόνια (και με την παρότρυνση της συζύγου του) ο Μπέκαμ έχει στραφεί στα… κοτόπουλα και τις μέλισσες!

View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Ο ίδιος έχει μεγαλώσει μεν στο Λονδίνο, αλλά σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκονταν με την οικογένεια του στην εξοχή (στα περίχωρα της ανατολικής πλευράς της αγγλικής πρωτεύουσας) και το κτήμα που έχει αγοράσει στο Κότσγουολντς (στη νοτιοδυτική Αγγλία κοντά στα σύνορα με την Ουαλία) είναι ο δικός του παράδεισος όπου μπορεί να ηρεμήσει και να χαλαρώσει. Κι όποτε του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις που έχει με την Ίντερ Μαϊάμι, αλλά και από τους προσωπικούς του χορηγούς παίρνει το αεροπλάνο και βρίσκεται εκεί.

View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Δημοφιλέστερα

To Top