Αθλητισμός

Αταμάν: Κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός AKTOR τα χρειάστηκε στην έδρα του Κολοσσου για τη 2η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League και ο Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκε πυρ και μανία με τους αθλητές του κάνοντας ειδική μνεία στον Λούκας Βιλντόζα!


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0evs4r722zd)

Ο Τούρκος τεχνικός με τη λήξη πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια για να επιστρέψει μετά από λίγο και να δηλώσει στην κάμερα της ΕΡΤ:


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0evy40ck37d)

«Έπρεπε να παλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται. Ήταν απαράδεκτη εμφάνιση, απαίσιο παιχνίδι Ο Παναθηναϊκός νίκησε χάρη στην τύχη στο τέλος. Πρέπει να κάνω παράπονα για ορισμένους παίκτες, όπως ο Βιλντόσα. Έδειξε ότι δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στην EuroLeague με τέτοια εμφάνιση. Επίσης η απόδοση του Μήτογλου έχει πέσει. Όποιος νομίζει ότι η χρονιά έχει τελειώσει σε Ελλάδα και EuroLeague είναι γελασμένος. Αν παίξουμε έτσι με την Άλμπα, θα χάσουμε ολόκληρη τη χρονιά».

Νέο ξέσπασμα στη συνέντευξη Τύπου
Λίγο αργότερα ο Αταμάν επανέλαβε σχεδόν τα ίδια κάνοντας λόγο για παίκτες που δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα του συλλόγου!

«Ήταν ένα θλιβερό παιχνίδι και κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αν παίξουμε έτσι και νομίζουμε ότι γίναμε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη θα χάσουμε την Πέμπτη ό,τι έχουμε χτίσει όλους αυτούς τους επτά μήνες. Σήμερα παίξαμε απαίσιο μπάσκετ».

Δημοφιλέστερα

To Top