Ελλάδα

Ζάκυνθος: «Μια γρατζουνίτσα ήταν μόνο, κατά λάθος το σκούντησα» υποστηρίζει η μητέρα που καταδικάστηκε για κακοποίηση

Τη δική της εκδοχή παρουσίασε η μητέρα που κατηγορήθηκε για κακοποίηση των παιδιών που υιοθέτησε στη Ζάκυνθο.

Η 50χρονη μητέρα καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση με αναστολή για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος των παιδιών της.

Όπως υποστήριξε η ίδια, τα όσα κατήγγειλε ο 12χρονος γιος της ήταν υπό τη συναισθηματική πίεση της πρόσφατης απώλειας του πατέρα του.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0flc6bn5pcx)

«Το παιδάκι λίγο όσο να ‘ναι φοβήθηκε λιγάκι, μήπως στενοχωρήθηκε, όπως στενοχωρήθηκα και εγώ μετά από 4 χρόνια που γνωρίζω τον άντρα μου, πήρε έναν φόβο λίγο, δηλαδή εγώ είμαι πάντα με τα παιδιά μου, δεν τα αφήνω ποτέ, ούτε και ο συγχωρεμένος ο άνδρας μου, τα αγαπάμε, τα λατρεύαμε», υποστήριξε η μητέρα στον Alpha.

«Το παιδάκι είναι ευαίσθητο. Είναι βέβαια ένα πολύ καλό παιδάκι και μας αγαπούσε πολύ και τον συγχωρεμένο τον άνδρα μου και εμένα. Απλά λίγο το μάλωσα λιγάκι, το παιδάκι το πήρε λίγο αλλιώτικα, λίγο είχε τρομοκρατηθεί με τον θάνατο του πατέρα του, όσο να’ ναι» ισχυρίστηκε.

Μία γειτόνισσα ήταν αυτή που κάλεσε το Χαμόγελο του Παιδιού όταν είδε το μεγάλο παιδί της οικογένειας να τρέχει και να πηδάει τον φράχτη του σπιτιού της ζητώντας βοήθεια.

Η μητέρα απέφυγε να δώσει απάντηση λέγοντας πως «τώρα με κουράσατε όμως. Θα ήθελα να σταματήσουμε τη συζήτηση γιατί πρέπει να κοιτάξω και εγώ κάποιες δουλειές. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν, είμαι αθώα και τα παιδιά μου με αγαπάνε».

Δημοφιλέστερα

To Top