Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση πρώην θρύλου της ομάδας για τον εθισμό στην κοκαΐνη – Δείτε βίντεο

Από το 1993 έως το 2013 ο Ντάνι Μέρφι πρωταγωνίστησε στο αγγλικό ποδόσφαιρο, κυρίως με τη φανέλα της Λίβερπουλ, αλλά και με τις Τσάρλτον, Τότεναμ, Φούλαμ ενώ αγωνίστηκε και 9 φορές με την Εθνική Αγγλίας.

Στα πέτρινα χρόνια των κόκκινων ο Μέρφι ήταν ο αγαπημένος της κερκίδας καθώς συχνά πυκνά ήταν ο σκόρερ γκολ που έδιναν νίκη εις βάρος της Γιουνάιτεντ.

Από τη στιγμή που κρέμασε τα παπούτσια του πέρασε στην τηλεόραση ως σχολιαστής των αγώνων, αλλά απέκτησε και τη δική του στήλη στην Daily Mail, ωστόσο όπως αποδείχθηκε το αντίο στο ποδόσφαιρο ήρθε με πολύ μεγάλη δυσκολία. Κάτι που ο ίδιος αποκάλυψε μιλώντας στο Ben Heath Podcast.

«Αρχικά ασχολήθηκα με ορισμένα πράγματα για να νιώθω… έξαψη και να φτιάχνομαι. Νομίζω ότι ήταν μια συσσώρευση πραγμάτων, οπότε χρειαζόμουν κάποια διαφυγή από την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα ήταν η αντιμετώπιση των προβλημάτων», εξομολογήθηκε ο παλαίμαχος άσος και συνέχισε λέγοντας:

«Το οικονομικό πρόβλημα, τα προβλήματα στις σχέσεις, τα προβλήματα της καθημερινότητας η σχέση. Δεν ήξερα πώς αντιμετωπίζω τα προβλήματα χωρίς να παίζω ποδόσφαιρο! Όσο παίζεις, η αδρεναλίνη και η ντοπαμίνη σε κρατούν προνοητικό και ενεργητικό, άσχετα με τα άλλα ζητήματα. Αυτά τα ζητήματα γίνονται τεράστια χωρίς το ποδόσφαιρο».

Κι εκεί ήρθε η αποκάλυψη για τα ναρκωτικά (στο 57′ του βίντεο)…


Liverpool Legend on Winning The Treble, HATING Rafa Benitez & Losing MILLIONS - Danny Murphy

«Είχα μια περίοδο που έκανα χρήση κοκαΐνης και κάπνιζα λίγο χόρτο. Χωρίς το ποτό, θα μπορούσα να ζήσω και δεν ήμουν αλκοολικός. Μπορούσα να κάτσω σε ένα σπίτι με αλκοόλ και να μην το πιω.

Δημοφιλέστερα

To Top