Αθλητισμός

Monte Carlo Masters: Μεγάλη νίκη Τσιτσιπά επί του Ζβέρεφ – Έμεινε στη μέση η ανατροπή του Γερμανού

Ο διαφαινόμενος (μετά το φινάλε του 1ου σετ) θρίαμβος ήρθε για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος όμως επέλεξε για μία ακόμη φορά τον… δύσκολο δρόμο για να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη.

Μια νίκη που τον φέρνει στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters με αντίπαλο τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ που επικράτησε επίσης με 2-0 (6-3, 7-5) του συμπατριώτη του Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Στέφανος νίκησε για 10η φορά (σε 15 συνολικά ματς) τον αντίπαλο του, αλλά για να συμβεί αυτό έπρεπε να ζήσει ένα πραγματικό θρίλερ. Κι αυτό γιατί ενώ από το 5-5 του α’ σετ πήρε τα επτά επόμενα γκέιμ (φτάνοντας να προηγηθεί με 5-0 στο β’ σετ) χαλάρωσε με αποτέλεσμα ο Γερμανός να ισοφαρίσει σε 5-5 και όλα να κριθούν στο τάι μπρέικ!


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0hc9rnca92h)

Ο αγώνας 

Ο Τσιτσιπάς με δύο στη σειρά winners έκλεισε το εναρκτήριο game και με love game έκανε το 2-1. Με δύο άσους και έναν winner ο Ζβέρεφ ισοφάρισε 2-2.

Ο Γερμανός δημιούργησε συνθήκες για break στο 5ο game, καθώς προηγήθηκε 15-40 και είχε 3η ευκαιρία με το αβαντάζ, όμως ο Τσιτσιπάς στο 2ο δικό του πλεονέκτημα, απέφυγε τον κίνδυνο για το 3-2.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0haaoaowk3d)

Δημοφιλέστερα

To Top