Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός θέλει να γράψει ιστορία με τη Φενέρ – Στις 19:45 η σέντρα του προημιτελικού – Οι ενδεκάδες

Αφού στους 16 του Conference League πανηγύρισε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (ηττήθηκε εντός έδρας με 4-1 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά νίκησε με 6-1 στο δεύτερο ματς), ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει την Ευρωπαϊκή του περιπέτεια προσπερνώντας και τη Φενερμπαχτσέ στους προημιτελικούς.

Σήμερα το βράδυ η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως φρόντισε να τονίσει κι ο Ισπανός τεχνικός.

Οι ενδεκάδες 

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Μασούρας, Φορτούνης, Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί.

Η ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε: Λιβάκοβιτς, Οσαγί-Σάμουελ, Σογιούντσου, Μπεκάο, Οστερβόλντε, Ζάιτς, Κρούνιτς, Σιμάνσκι, Καχβετσί, Τάντιτς, Τζέκο.

«Είναι μία ομάδα γεμάτη με πολεμιστές που δε χαρίζεται τίποτα και θα έρθουν να πολεμήσουν και να διεκδικήσουν», είπε χαρακτηριστικά ο Μεντιλίμπαρ τονίζοντας όμως ότι και η δική του ομάδα: «έχει αλλάξει και έχουμε διορθώσει πολλά. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι και όχι τη ρεβάνς. Πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε οπότε δε θα επηρεαστούμε από το τι μπορεί να συμβεί στο δεύτερο ματς».

Στον Ολυμπιακό υπάρχει μία, αλλά ιδιαίτερα σημαντική απώλεια καθώς δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Ντάνιελ Ποντένσε με τους Όρτα, Γιόβετιτς, Μασούρα να διεκδικούν δύο θέσεις στο βασικό σχήμα.

Η Φενέρ δεν έφερε στην Αθήνα τους Γιαντάς, Κινγ, Τζικού και έχει περάσει ένα, περίεργο 20ημερο μετά τον επεισοδιακό αγώνα με την Τράμπζονσπορ, όπου οσυαστικά έχει δώσει μόλις ένα επίσημο ματς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ελβετός Σάντρο Σέρερ, κατηγορίας elite, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Στεφάν Ντε Αλμέιδα, Μπεκίμ Ζογκάι, με τέταρτο τον Αλεσάντρο Ντούντιτς. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με AVAR τον Ελβετό Λιονέλ Τσουντί.

Δημοφιλέστερα

To Top