Πολιτική

Στα… τάμπλετ η Κουμουνδούρου για τις προκριματικές εκλογές: Όλες οι οδηγίες, δείτε τα εκλογικά κέντρα

Φωτιά… έχουν πάρει από το πρωί στην Κουμουνδούρου, καθώς εθελοντές ετοιμάζουν τα ταμπλετ που αναμένεται να σταλούν εντός της ημέρας στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα, αφού απομένουν μόνο δυο εικοσιτετράωρα για τις Προκριματικές εκλογές του ευρωψηφοδελτίου.

Στον τρίτο όροφο της Κουμουνδούρου, εξελίσσεται εντατικά η συσκευασία των ψηφιακών συσκευών, ενώ την τρίτη δόση υποψηφίων για την Περιφέρεια Αττικής θα παρουσιάσει στις 19:30 στην Πλατεία Νέας Σμύρνης απόψε, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, δίνοντας το σύνθημα για το άνοιγμα της κάλπης, την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικές εκλογές ανάδειξης των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί και θα διαρκέσει ως τις 8 το βράδυ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς και οι φίλοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι οποίοι/ες θα προσέλθουν την 14η Απριλίου στα εκλογικά τμήματα (8 π.μ. ως 8 μ.μ.) και θα λάβουν μέρος στην προκριματική εκλογική διαδικασία συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα φίλου/ης του ΣΥΡIΖΑ-ΠΣ.


prokrimatikes_syriza___1_


prokrimatikes_syriza___2_

Υπενθυμίζεται πως τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι φίλοι/ες καθώς επίσης και οι κάτοικοι του εξωτερικού που επιθυμούν να ψηφίσουν διαδικτυακά είχαν κληθεί να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής (με ακριβή στοιχεία επικοινωνίας) για την προκριματική ψηφοφορία, όπως αυτή αναρτήθηκε στον i-syriza, μέχρι τις 7/4/2024 στις 12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος.

Ο/η εκλογέας που θα ψηφίσει με φυσική παρουσία θα μπορεί να επιλέξει τους/τις υποψήφιους/ές της Περιφέρειας στην οποία ανήκει το Εκλογικό Τμήμα στο οποίο προσέρχεται.

Οι εκλογείς που θα ψηφίσουν διαδικτυακά θα μπορούν να επιλέξουν να ψηφίσουν σε μια από τις 14 Περιφέρειες.

Δημοφιλέστερα

To Top