Διεθνή

Μπάκιγχαμ: Στο γήπεδο με τον γιο του, Τζορτζ βρέθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για να δει την αγαπημένη του Άστον Βίλα

Για να απασχολήσει τον γιο του με κάτι ευχάριστο, μετά την παραδοχή της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον ότι έχει καρκίνο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ άδραξε την ευκαιρία απολαμβάνοντας με τον πεντάχρονο Τζορτζ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daiλy Mail, o διάδοχος του βρετανικού θρόνου έκανε χθες την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της Κέιτ ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, καθώς παρακολούθησε τον αγώνα της Άστον Βίλα για την Conference League μαζί με τον πρωτότοκο γιο του.


Prince George and Prince William at the Aston Villa football match #george #william

Ο φακός απαθανάτισε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να χειροκροτεί από τις κερκίδες του Villa Park μαζί με τον Τζορτζ, όταν ο επιθετικός Όλι Γουάτκινς έβαλε γκολ με κεφαλιά και εδωσε από νωρίς το προβάδισμα στην Άστον Βίλα επί της γαλλικής Λιλ στο 14ο λεπτό.

Ο σύζυγος της Κέιτ, φανατικός οπαδός της Άστον Βίλα, εθεάθη να μιλά με τον χαμογελαστό γιο του, ο οποίος φορούσε κι ένα κασκόλ της ομάδας.

Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας παρακολουθεί αγώνα της Άστον Βίλα.

Στο παρελθόν, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε βρεθεί στο γήπεδο για να χειροκροτήσει την αγαπημένη του ομάδα, μαζί με την σύζυγό του και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του.

Ωστόσο, με βάση τα νέα δεδομένα και το γεγονός ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε αντικαρκινική θεραπεία, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου προτίμησε να αφιερώσει λίγο χρόνο μόνο στον μεγαλύτερο γιο του.

Δημοφιλέστερα

To Top