Πολιτική

Κασσελάκης για τις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ: H δύναμη είστε εσείς

Με ανάρτηση στο Instagram, ο Στέφανος Κασσελάκης δίνει λεπτομέρειες για τις προκριματικές εκλογές που θα πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να καταρτιστεί το ευρωψηφοδέλτιο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει:

«Ξεκινήσαμε κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα: Για πρώτη φορά τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές μας δεν τους επιλέγει ο Πρόεδρος ή «οι άνθρωποι του Προέδρου», που εξάλλου τέτοιοι δεν υπάρχουν. Αλλά τους επιλέγετε εσείς. Γιατί η δύναμη του νέου ΣΥΡΙΖΑ είστε εσείς, όπως σας είχα υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Kasselakis (@skasselakis)


Συμπολίτες μας και από την επικράτεια, αλλά και από την ομογένεια, δήλωσαν συμμετοχή για να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Τώρα βρίσκονται στην κρίση σας.

Την Κυριακή 14 Απριλίου καταρτίζετε εσείς με τη ψήφο σας το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς συμψηφισμούς, χωρίς κολλητιλίκια, χωρίς πολιτικές ισορροπίες.

ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ.

Όσοι εγγραφήκατε για να ψηφίσετε διαδικτυακά, μπορείτε να ψηφίσετε στο isyriza.gr.

Όσοι επιθυμείτε να ψηφίσετε αυτοπροσώπως αυτή την Κυριακή, μπορείτε να βρείτε εδώ το εκλογικό τμήμα στο οποίο μπορείτε να πάτε: https://euroekloges.syriza2024.gr

Την Κυριακή 14 Απριλίου, ψηφίζετε!

Δε χρειάζεται να είστε μέλη. Ψηφίζουν και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Διότι, τα μέλη και οι φίλοι είστε η δύναμή μας.

Δείτε σε πόσο λίγο χρονικό διάστημα μετατρέψαμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα ψηφιακό που δίνει τη δύναμη στη βάση. Φανταστείτε τι αλλαγές θα φέρουμε και στη χώρα, στη Δημοκρατίας μας.

Για μια κοινωνική, πράσινη και δίκαιη Ελλάδα!»

Δημοφιλέστερα

To Top