Ελλάδα

Απασχόλησαν γριούλα και άρπαξαν τις οικονομίες από τη σύνταξής της – Τι ερευνούν οι Αρχές στην Άρτα

Μόνο… πρωταπριλιάτικο αστείο δεν ήταν η καταγγελία μιας ηλικιωμένης που έχασε ό,τι είχε απομείνει από την σύνταξή της, όταν την πλησίασαν δυο άγνωστές της γυναίκες ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της και απέσπασαν την προσοχή της με διάφορες προφάσεις.

Όσο η μια την κρατούσε απασχολημένη, η άλλη τρύπωσε στο σπίτι, άρπαξε 450 ευρώ και διέφυγαν μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση. Η κλοπή, που έγινε το μεσημέρι της 1ης Απριλίου, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο γυναικών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ανήλικοι έκλεψαν δίκυκλο

Τη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας ενός Έλληνα έκλεψε από τον Αλμυρό Μαγνησίας ένας 15χρονος και τη μετέφερε με την βοήθεια δυο συνομηλίκων του στο σπίτι ενός από αυτούς για να την επισκευάσουν, καθώς είχε υποστεί μηχανική βλάβη. Οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που επέστρεψαν το κλεμμένο δίκυκλο στον ιδιοκτήτη του και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση. Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που άσκησε και σε βάρος των γονέων τους δίωξη για πλημμελή εποπτεία.

Δημοφιλέστερα

To Top