Αθλητισμός

Ζορίστηκε πάλι η Μπάγερν αλλά νίκησε, μεγάλη μάχη Ντόρτμουντ, Λειψίας για την 4η θέση στη Bundesliga – Δείτε γκολ

Το πρωτάθλημα μπορεί να έχει χαθεί από τα χεριά της, αλλά μια νίκη αποτελεί πάντα έξτρα καύσιμο ενέργειας και αυτοπεποίθησης. Πόσω δε μάλλον όταν ακολουθεί η ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League κόντρα στην Άρσεναλ, με τη Μπάγερν να κάνει… προπόνηση με το 2-0 επί της Κολωνίας και να βάζει τέλος στο αρνητικό σερί στη Bundesliga.


Bayern Back On Winning Track! | FC Bayern München - 1. FC Köln 2-0 | Highlights | Matchday 29

Το τρίποντο πάντως δεν ήρθε εύκολα για τους Βαυαρούς που απειλήθηκαν στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά ο Ούλραϊχ την κράτησε όρθια όποτε χρειάστηκε. Σταδιακά η Μπάγερν άρχιζε να ανεβάζει ρυθμό, έκλεισε το ημίχρονο με καλό μομεντουμ, αλλά το γκολ προέκυψε μέσα από ατομική ποιότητα. Στο 65΄συγκεκριμένα ο Γκερέιρο έπιασε τρομερό σουτ έξω από την περιοχή και έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τους Βαυαρούς που σφράγισαν τη νίκη στο 90΄όταν ο Μίλερ έκλεψε τη μπάλα ψηλά και εκτέλεσε άψογα στο τετ-α-τετ.

Σε τροχιά Champions League η Λειψία

Άνετη τριάρα από τη Λειψία που καθάρισε με 3-0 τη Βόλφσμπουργκ και συνεχίζει να βαδίζει στο δρόμο προς τα αστέρια. Στο 13΄ο Ντάνι Όλμο άνοιξε το σκορ και έχτισε τα θεμέλια της νίκης, η οποία σφραγίστηκε στο δεύτερο μέρος. Αρχικά στο 68΄ο Σέσκο έγραψε το 2-0, ενώ στο 82΄ο Οπεντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει τους Ταύρους στην προνομιούχο τέταρτη θέση της Bundesliga.

Πήρε το ντέρμπι η Ντόρτμουντ κι ελπίζει


BVB win close game with 10 men against Gladbach! | Huge step towards the Champions League

Δημοφιλέστερα

To Top