Διεθνή

Αυστραλία: Πώς έσωσε το μωρό της η μητέρα που θυσιάστηκε για το παιδί της – Έβαλε το σώμα της μπροστά στο μαχαίρι του δράστη

Θλίψη προκαλεί η τραγική ιστορία πίσω από το χτύπημα στο Σίδνεϊ, όταν ένας 40χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε πολίτες εντός εμπορικού κέντρου, σκοτώνοντας μεταξύ άλλων μια μητέρα που προσπάθησε να σώσει την κόρη της. Τα θύματα είναι συνολικά έξι και οι τραυματίες οκτώ. Όμως, η ιστορία της 38χρονης που μπήκε μπροστά για να σώσει την μοναχοκόρη της, μόλις 9 μηνών, ραγίζει καρδιές.

Η Ash Good μαζί με την 9 μηνών κόρη της έκαναν την βόλτα τους στο εμπορικό κέντρο. Όταν ξαφνικά ο οπλισμένος με μαχαίρι άντρας σε κατάσταση αμοκ χτυπούσε αδιακρίτως η ίδια θέλησε με το σώμα της να προστατεύσει το παίδι της. Ωστόσο, η ίδια δέχθηκε θανάσιμες μαχαιριές, ενώ ακόμη και το βρέφος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Χρειάστηκε να χειρουργηθεί την ώρα που η μητέρα λίγη ώρα μετά ξεψύχησε στο νοσοκομείο.


brefosaustralia

Το 9 μηνών βρέφος μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Η 38χρονη Good, όταν κατάλαβε την σοβαρότητα των τραυμάτων της, ζήτησε από δύο αγνώστους να πάρουν την τραυματισμένη κορούλα της και να βγούν έξω ώστε να σωθεί το παιδί της. Αφού άφησε την κόρη της στα χέρια των άγνωστων ανθρώπων, κατέρρευσε.

Η τραγική ιστορία της και η θυσία της, έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου σκορπώντας θλίψη. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση δημοσιογράφου του Sky News, που ενώ προσπαθούσε να εξιστορήσει τα όσα συνέβησαν η ίδια, φανερά φορτισμένη, ξέσπασε σε κλάματα.

Ακόμη και κόσμος που γνώριζε τη μητέρα σπεύδει να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την 38χρονη. Η μαρτυρία στενής της φίλης συγκινεί: «Ήταν η καλύτερη μαμά του κόσμου». Ήταν οστεοπαθητικός

Δημοφιλέστερα

To Top