Διεθνή

Αργεντινή: Χώρισε με την εντυπωσιακή σύντροφό του Φατίμα Φλόρες ο Χαβιέρ Μιλέι

Xωρίς ταίρι έμεινε ο φιλελεύθερος και αντισυστημικός πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, ανακοινώνοντας ότι χώρισε με την εκκεντρική σύντροφό του, Φατίμα Φλόρες.

Ακριβώς επειδή ήταν στα μέτρα του – μία γυναίκα αντισυμβατική σαν κι αυτόν – κυρίως όμως πολύ γοητευτική, ο 53χρονος Μιλέι την είχε επιλέξει να είναι στο πλευρό του. Μάλιστα του άρεσε να την αποκαλεί «λέαινα» αφού ο ίδιος αρέσκεται να τον φωνάζουν «λιοντάρι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fatima Florez (@soyfatimaflorez)

Όπως έγραψε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Αργεντινής σε ανάρτησή του στo Twitter «αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη σχέση μας με την Φατίμα και να διατηρήσουμε φιλική σχέση, δεδομένου του πώς νιώθουμε, πόσο αγαπάμε, σεβόμαστε και θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον».

Πρόσθεσε επίσης ότι η Φλόρες είχε λάβει πολλές προτάσεις για δουλειά στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη και ότι, δεδομένων των προεδρικών του καθηκόντων, δεν μπορούσαν να ζουν χωριστά και να έχουν μία κανονική σχέση. Έτσι λοιπόν, από εδώ και στο εξής, ο πρόεδρος της Αργεντινής ανήκει στο κλαμπ των εργένηδων…

Η Φατίμα Φλόρες είναι διάσημη κωμικός με έφεση στις μιμήσεις και παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιών. Με τον Μιλέι γνωρίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον επί 22 χρόνια σύζυγό της. Οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν τον φετινό Ιούλιο.

Η Φατίμα δεν παρέλειψε να δείξει τη στήριξη στο «λιοντάρι» της – όπως αυτοαποκαλείται ο Μιλέι – καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στην Αργεντινή.


El BESO de MILEI a FÁTIMA FLOREZ en el ESCENARIO

Δημοφιλέστερα

To Top