Οικονομία

Η καμπάνια για τον Μπελέρη, το προξενιό της Ελεονώρας, τα μαθήματα στους ευρωβουλευτές, ο Μητσοτάκης και οι οκτώ Κροίσοι

Κάποιος μου είπε ότι χθες κυκλοφόρησε και μια παπάτζα ότι θα τον έπαιρνε ο Βελόπουλος (ποιος είναι άραγε ο συστηματικός παπατζής;) και σου λέει, ας πάει και το παλιάμπελο βάλε και τον Μπελέρη να μαζέψουμε τους βορειοηπειρώτες και τη Δεξιά μας. Και καλά έκανε, μεταξύ μας γιατί παρ’ ότι ακόμα δεν «γράφει» στις δημοσκοπήσεις ο Φρέντι, το λογικό είναι να «γράψει» τελικά και αν είναι κάποιος να χάσει από αυτό κάποιες ψήφους είναι ο έτερος βορειοηπειρώτης Πύρρος Δήμας, αλλά θα δούμε. Πάντως οι μετρήσεις δείχνουν Αυτιά (43% αποδοχή στη βόρεια Ελλάδα, για όσους δεν καταλάβατε…), Βόζεμπεργκ, Μεϊμαράκη και τώρα περιμένουμε να μετρηθεί ο Μπελέρης και η Ελεονώρα Μελέτη και αυτή μεταγραφή αεροδρομίου της τελευταίας εβδομάδας.

Καμπάνια για τον Μπελέρη

-Και επειδή ο Φρέντι δεν θα μπορεί να κάνει καμπάνια από τη φυλακή του Φιέρι και επειδή ο γιος και ο αδερφός του δεν είναι γνωστά πρόσωπα, ακούω ότι μια σειρά προβεβλημένων στελεχών της ΝΔ θα «τρέξουν» γι’ αυτόν ανά την Ελλάδα. Ένας εξ αυτών είναι ο Άγγελος Συρίγος που συνδέεται με προσωπική σχέση με τον Μπελέρη, ενώ στην ίδια μοίρα είναι και ο Πλεύρης που είναι παλαιός του φίλος, αλλά θα συνδράμουν και ο Άδωνις και ο Βορίδης.

Το «προξενιό» της Μελέτη

-Την επαφή για την ένταξη της Μελέτη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, ασχέτως του αν η δημοσιογράφος γνωρίζεται με τον Κ.Μ. ο οποίος έχει πάει και φιλοξενούμενος στην εκπομπή της το έκανε η διευθύντρια Επικοινωνίας του Μαξίμου Κύρα Κάπη, η οποία συνδέεται με προσωπική φιλία με τη δημοσιογράφο, ενώ ήταν και αυτή που της έκανε το τηλεφώνημα για να πάει στο Μαξίμου πριν μια εβδομάδα.

Ανοίγει σήμερα το «φροντιστήριο» για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

-Σήμερα πάντως ο Παύλος Μαρινάκης και ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης στα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς ξεκινούν τα ταχύρυθμα μαθήματα στους ευρωβουλευτές για τα επιχειρήματα και τη στρατηγική του κόμματος στις Ευρωεκλογές. Στόχος να υπάρχει ενιαία γραμμή και στάση, δομημένη επιχειρηματολογία και φυσικά να αποφευχθούν τηλεοπτικές «πατάτες» από τους λιγότερο μυημένους.

Στη Μέση Ανατολή ο Γεραπετρίτης

-Στη διακεκαυμένη ζώνη της αραβικής χερσονήσου θα βρεθεί την άλλη εβδομάδα, όπως πληροφορούμαι, ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος έχει προγραμματίσει ταξίδια σε Κατάρ και Κουβέιτ. Με βάση τον σχεδιασμό, δεν προβλέπεται κάποια επίσκεψή του στο Ισραήλ, η επαφή όμως ιδίως με το Κατάρ είναι κρίσιμη, καθώς το Εμιράτο μιλάει με όλους τους παίκτες της ευρύτερης περιοχής.

Δημοφιλέστερα

To Top