Αθλητισμός

Χόλγκερ Ρούνε: Στο TATΟΪ Club ο τελευταίος τενίστας που κέρδισε τον «βασιλιά» Τζόκοβιτς σε τελικό Masters – Βίντεο

Την ευκαιρία να δουν από κοντά έναν από τους καλύτερους νέους τενίστες στον κόσμο θα έχουν όσοι βρεθούν την Δευτέρα 22 Απριλίου (18:30) στις εγκαταστάσεις του TATΟΪ Club. 

Το TATΟΪ Club και η IMG Tennis, η κορυφαία εταιρεία εκπροσώπησης και προώθησης των διασημότερων αθλητών τένις στον κόσμο, διοργανώνουν μαζί, για 3η συνεχόμενη χρονιά το διεθνές τουρνουά τένις IMG FUTURE STARS by TATOÏ Club, από τις 22 έως τις 28 Απριλίου 2024, και υποδέχονται τους καλύτερους αθλητές τένις στον κόσμο κάτω των 12 ετών, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του TATΟΪ Club.

Στον αγώνα επίδειξης της 22ας Απριλίου θα παίξουν ο Χόλγκε Ρούνε και ο  Φρανσίσκο Τσερούντολο. Ο πρώτος αν και μόλις 20 ετών έχει πίσω του μια σημαντική καριέρα με 4 τίτλους και άνοδο στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης τον Αύγουστο του 2023. 

Ο Δανός είναι ένα από τα πιο… hot νέα ονόματα στο χώρο του τένις και η ιστορία έχει γράψει ότι είναι ο τελευταίος τενίστας που κέρδισε σε τελικό Masters τον “βασιλιά” των τουρνουά ATP 1000! 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει τους περισσότερους (40) τίτλους σε Masters και από το 2007 έως το 2023 έχει μόλις 18 ήττες σε τελικούς εκ των οποίων οι 7 από τον Ράφα Ναδάλ και οι 5 από τον Άντι Μάρεϊ. 

Ο τελευταίος άνθρωπος που τον κέρδισε σε τελικό ήταν ο Ρούνε το 2022 στον τελικό του Paris Masters. Ο Δανός είχε τότε 2 νίκες σε 6 μήνες απέναντι στον Σέρβο αφού μετά τον Νοέμβριο του 2022 τον νίκησε και τον Μάϊο του 2023 στη Ρώμη. 


Holger Rune vs Novak Djokovic For The Title 🏆 | Paris 2022 Final Highlights

Δημοφιλέστερα

To Top